Gigi Becali a dezvăluit câte milioane de euro câştigă după calificarea FCSB în grupele Conference League. „N-am nicio treabă. Mai dau vreun ban de la mine?”

FCSB s-a calificat în grupele Conference League în ultimul minut al deplasării de la Stavanger, cu Viking, performanţă care va rotunji conturile grupării roşa-albastre.

26 aug. 2022, 09:51
Gigi Becali a dezvăluit câte milioane de euro câştigă după calificarea FCSB în grupele Conference League. „N-am nicio treabă. Mai dau vreun ban de la mine?”

Gigi Becali este în culmea fericirii după victoria FCSB de joi seară. Calificarea în grupele Conference League aduce în visteria clubului câteva milioane de dolari. Patronul şi-a făcut cu minuţiozitate calculele, iar sumele rezultate îi aduc mare satisfacţie.

Important e că am câștigat, că luăm bani, ca să putem să creștem. Trei milioane luăm fiecare (n.r.- FCSB și CFR). Dacă câștigăm, 500.000 de victorie în grupe. Mai dau bani de la mine? Am luat până acum un milion, plus trei milioane pentru calificare de euro, 1,5 milioane din bilete, 1,5 din marketpool și meciuri.

Deci vreo șapte milioane! Mai dau de la mine vreun ban? Acum o să vină spectatori și în campionat. N-am, domnul Naum, nicio treabă. Acum orice ban pe care-l investești aduce plus valoare. Dacă ai echipă mai bună, crește cota jucătorilor în Conference”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Citeşte şi Cristi Borcea dezvăluie suma impresionantă pe care naşul Gigi Becali a investit-o la FCSB: „Avea gaură de 50-60 de milioane”

Referitor la jucătorii care l-au impresionat cel mai mult în returul din Norvegia, patronul FCSB a declarat: „Coman a fost demențial, pasă de gol, 11 metri. Dar nu, pe primul loc îl pun pe Cordea și pe locul doi pe Coman. Dacă îl vreți voi și pe Edjouma, bine, îl pun și pe Edjouma”.

Citeşte şi VIKING – FCSB 1-3. Penalty salvator în ultimele secunde de joc. Echipa lui Becali şi CFR Cluj sunt în grupele Conference League