Gigi Becali a făcut 4 milioane de euro fără să facă nimic. Cum a reușit acest lucru. Dumitru Dragomir l-a dat de gol

Gigi Becali a făcut 4 milioane de euro fără să facă nimic. Latifundiarul din Pipera a dat o mare lovitură și a câștigat o sumă uriaşă de bani. Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri incredibile despre patronul FCSB și cum a reușit să se își mărească averea.

23 oct. 2023, 12:38
Gigi Becali a făcut 4 milioane de euro fără să facă nimic. Cum a reușit acest lucru. Dumitru Dragomir l-a dat de gol
Gigi Becali a făcut 4 milioane de euro fără să facă nimic

Gigi Becali a făcut 4 milioane de euro fără să facă nimic. Este unul dintre cei mai bogați oameni din România, iar banii nu vin doar din sport, deține echipa de fotbal FCSB, ci și din imobiliare. Recent, a dat un tun care i-a adus foarte mulți bani în cont și fără să se străduiască.

Citește și: EXCLUSIV Gigi Becali răspunde acuzaţiilor lui Talpan cum că i-ar fi sabotat maşina: „Păi dacă îmi fac toţi nebunii de la balamuc plângere, eu pierd vremea?”

Gigi Becali a făcut 4 milioane de euro fără să facă nimic

Gigi Becali a făcut cel puțin 4 milioane de euro a câștigat fără să facă ceva. Și fără să vină, a venit odată p-acolo. Fii atent aici. El făcuse drumul acela de 21 de metri, dar făcuse 100 de metri. Ai înțeles? Și i-a dat Bălteanu pământul înapoi, 6 hectare jumate.

Îi dăduse lui Bălteanu cu 200. E un milionar deștept, un tânăr. Trebuia să îi dea o anumită sumă de bani până la 1 martie și nu a avut. Gigi i-a luat pământul înapoi, 6 hectare și jumătate. E constructor.

Gigi și-a luat 6 hectare. Dar Gigi, ca să vezi cum poate să facă rost de bani. Putea să-l vândă imediat cu 300 și câștiga 100 la metru. Nu a făcut, i-a spus lui Vasi și Iulia să se apuce să facă drumul acesta.

A mai făcut 350 de metri. Nu l-a făcut tot, mai are 300 de metri, dar a făcut încă, din suta aia de metri a mai făcut 300. Câți crezi că s-a făcut când a venit lumea și a văzut bulevardul. A băgat 2-300 de mii.

Îl face cu fier beton, cu piatră. El avea pământ pe partea dreaptă a drumului. După ce a făcut jumătate din drum. Nu ți-l dă cu 500. 400 i-am dat eu pe el și nici nu vrea să mă bage în seamă. Părerea mea este că peste 500 îl dă.

El a băgat, să zicem că bagă 400.000 în drum până în groapa aia acolo. Am văzut că pun țăruși de plastic, mă rog, e un șantier întreg. Fă un calcul. A făcut 18 milioane fără să ridice un pai. A făcut 18 milioane pentru că a făcut un drum care nu îl costa 400.000”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.ro.