Gigi Becali a făcut anunţul: „Jucătorii au votat să rămână”

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că jucătorii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf au votat ca fundaşul Gabriel Tamaş să rămână la echipă, în ciuda actelor lui de indisicplină. Despre criticile fostului antrenor al Stelei Mirel Rădoi, Becali a spus că a început să o ia pe mirişte şi ar trebui să mai lase bârfa.

06 mart. 2017, 10:57
Gigi Becali a făcut anunţul: „Jucătorii au votat să rămână”

Gigi Becali a tunat și a fulgerat după ultimele rezultate ale Stelei, finanțatorul echipei și-a întrerupt chiar și periplul la mănăstirile din Rusia pentru a reveni în țară și a pune punct crizei pe care o traversează Steaua. Din cele 6 partide disputate în acest an, în toate competițiile, echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf a câștigat una singură (2-1 cu Craiova).

Supărat pe faptul că echipa nu merge, Becali a dezvăluit mai multe episoade de indisciplină în sânul echipei și a povestit că cei din staff-ul Stelei au consumat băuturi alcoolice înaintea meciului din Europa League cu FC Zurich, lucru care l-a deranjat enorm pe antrenorul de 41 de ani. Becali a amenințat chiar că ar putea renunța la echipă.

Lucrurile între staff și Becali par a se fi calmat, patronul echipei anunțând că a avut o discuție cu Reghecampf.

„N-are nicio legătură Reghecampf cu băutura și cu vodca. Nu am zis eu că pune gura pe băutură. Știți și voi cine a băut și cine a făcut acte de indisciplina. Dar și el era acolo și știa. E supărat acum despre ce se scrie. Dar i-am zis că totul se șterge la final, când o să câștige campionatul”, a spus Becali la Sport.ro.

Finanțatorul Stelei a prins din nou încredere în echipa pregătită de Reghe. Dacă la finalul jocului cu ASA, încheiat la egalitate, scor 1-1, Becali era sceptic în ceea ce privește șansele echipei sale la titlu, acum este sigur că roș-albaștrii pot câștiga campionatul.

„N-ai voie să te încurci cu ASA, trebuia să câștigi. Dar să nu uităm că am avut două bare, penalty ratat și alte faze. Valoarea echipei se cunoaște, acum e vorba de mobilizare.

Echipa se va mobiliza în play-off, ca se aproprie și alte echipe, vine și Dinamo din spate. Apoi, avem doar două puncte sub Viitorul. Dupa primele 3 meciuri din play-off, putem fi campioni”, a mai spus Becali.

Steaua a terminat sezonul regulat pe poziția a doua, la 4 puncte în spatele Viitorului, dar va începe play-off-ul doar cu două puncte mai puțin decât echipa lui Hagi. Play-off-ul Ligii 1 va începe în acest weekend (10-12 martie), iar ultima etapă va avea loc între 12 și 14 mai.