Gigi Becali a fost ANIVERSAT în închisoare. Deţinuţii i-au citit psalmi şi i-au oferit tort

Avocatul lui Gigi Becali, Pavel Abraham, a declarat la România TV că deţinuţii de la Jilava i-au făcut o surpriză patronului Stelei, sărbătorindu-l pe acesta în penitenciar. Totodată, Abraham a mai anunţat că miercuri va fi plătit prejudiciul de 700.000 de euro, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

25 iun. 2013, 18:01
Gigi Becali a fost ANIVERSAT în închisoare. Deţinuţii i-au citit psalmi şi i-au oferit tort

Gigi Becali nu a fost lăsat să-şi petreacă ziua de naştere alături de familie, astfel că în absenţa rudelor patronul Stelei a fost sărbătorit de deţinuţii de la Pentenciarul Jilava. Aceştia au arătat şi cu această ocazie un respect deosebit faţă de Becali şi i-au făcut o surpriză, oferindu-i un tort.

Informaţia a fost oferită la România TV de Pavel Abraham, care a declarat la Ştirile Serii: „În cursul dimineţii a avut parte şi de o mică surpriză, deţinuţii i-au făcut cadou un tort şi au citit psalmi din David. În acest context, el nu numai că s-a simţit băgat în seamă, dar şi apreciat. El se bucură de simpatia atât a deţinuţilor, cât şi a celor care asigură paza şi supravegherea.

Din această perspectivă aş vrea să vă spun că Gigi Becali are un tonus bun şi este optimist. Am mandatul domniei sale să anunţ că mâine (n.r. – miercuri) se va plăti acel prejudiciu de 700.000 de euro, pentru toţi cei trei inculpaţi din dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Plăteşte şi partea celorlalţi pentru ca dosarul să fie închis din acest punct de vedere. Plus cheltuielile de judecată, care se ridică la 25.000 de euro„.

Gigi Becali solicitase conducerii Penitenciarului Jilava să fie eliberat pentru 24 de ore în data de 25 iunie, la împlinirea vârstei de 55 de ani, însă cererea sa a fost respinsă de Comisia de disciplină. Joi, 27 iunie, Becali se va prezenta din nou în faţa instanţei, care va judeca cererea sa de contopire a pedepselor din dosarul Valiza şi cel al schimbului de terenuri cu MApN.