Gigi Becali a fost dat în judecată de o vecină. Iată care a fost obiectul dosarului și care a fost decizia magistraților

Gigi Becali a fost dat în judecată chiar de o vecină, însă, instanța i-a dat câștig de cauză latifundiarului.

10 oct. 2022, 14:57
Gigi Becali a fost dat în judecată de o vecină. Iată care a fost obiectul dosarului și care a fost decizia magistraților
Gigi Becali, replică grosolană la adresa unui fost fotbalist. "Eşti sectant! Nu vorbesc cu tine, eu nu sunt unit cu tine în nimic!"

Patronul FCSB a fost dat în judecată de o vecină, obiectul dosarului fiind „servitute”, adică dreptul de a intra sau folosi un teren. Însă, magistrații au stablit o taxă de timbru mare, iar vecina miliardarului a cerut ca aceasta să fie diminuată.

Solicitarea femeii a fost depusă prea târziu, iar astfel Gigi Becali a avut câștig de cauză.

„Admmite exceția nulității cererii de reexaminare, invocată din oficiu. Declară nulă cererea de reexaminare împotriva modalității de stabilire a taxei judiciare de timbru. Definitivă. Pronunțată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”, au stabilit magistrații.

Citește și: Gigi Becali a dezvăluit când se va călugări: „Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo”

Nu este primul proces în care Becali a fost implicat. În toamna anului 2020, l-a dat în judecată pe finul său, Florentin Pandele. Unnitatea Administrativ Teritorială a orașului Voluntari trebuia să îi restituie patronului FCSB suma de 200.000 de euro. Rocesul a fost suspendat deoarece părțile nu s-au prezentat și nu au cerut nici judecarea în lipsă.

În 2018, Gigi Becali a facut declarații desore relația sa cu primarul din Voluntari, Florentin Pandele.

„Pandele, care este finul meu, m-a păcălit de vreo 500 de mii. Finul meu m-a păcălit cu 500 de mii pe mine, pe Becali şi pe FCSB. Doi jucători (n.r. – Achim şi Moke) pe care i-am luat, am dat 500 de mii pe ei şi am mai dat încă 50 de mii că a jucat nu ştiu câte meciuri ăla (n.r. – Moke). Şi am pierdut 550 de mii la finul Pandele. Şi nici măcar nu i-a luat pentru el. I-a luat pentru Voluntari. A negociat mai bine, bravo lui”, spunea, la acel moment, Gigi Becali.

Citește și: Drama care l-a sensibilizat până la lacrimi pe Gigi Becali. A izbucnit în plâns, în maşină