Gigi Becali a dezvăluit când se va călugări: „Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo”

Gigi Becali a dezvăluit când se va călugări. Latifundiarul din Pipera e printre cei mai credincioși oameni de afaceri din România şi nu ezită să vorbească despre Dumnezeu la fiecare discuţie. Afaceristul e recunoscut pentru generozitatea sa, a ajutat mulţi oameni nevoiaşi şi o mai face.

21 sept. 2022, 17:13
Gigi Becali a dezvăluit când se va călugări: „Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo”

Gigi Becali a dezvăluit când se va călugări. Patronul lui FCSB vrea să se călugărească și construiește un oraș monahal în România. Însă, vrea să facă acest gest după ce va lăsa totul în ordine, iar familia lui nu va avea nicio grijă.

Gigi Becali a dezvăluit când se va călugări

Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva…

În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a mărturisit, în urmă cu mai multe luni, Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali cântă și recită din Evanghelie în strana bisericii. „Pleacă urechea ta către mine ca să nu se clatine paşii mei!” VIDEO

Drama care l-a sensibilizat până la lacrimi pe Gigi Becali

Chiar dacă afișează de multe ori o imagine dură şi este destul de vocal la fiecare declaraţie, Gigi Becali mărturisește că este afectat de dramele unor oameni care îi cer ajutorul. Dacă întâlnește persoane cu membre amputate, latifundiarul din Pipera spune că pe aceştia îi ajută la orice oră. Imediat după, când este în maşină, singur, începe să plângă.

Dacă, de exemplu, sunt nişte săraci. Şi eu, de exemplu, trec şi nu le dau nimic. Că nu poţi, că ai văzut câţi se strâng aici (n.r. la palat). Şi le-am fixat zi. Şi plec.

Sau, de exemplu, dacă văd oameni fără picioare şi îi ajut, le dau. Dar după aia eu plec mai departe şi în maşină plâng. Păi de ce plângi? Păi plâng şi vorbesc cu Hristos: ”Doamne, pentru ce ai făcut aşa?” Şi îmi vine să plâng. Vezi? Milostenie. De la milostenie s-a născut dragoste”, a spus Gigi Becali la Trinitas TV.