Gigi Becali a fost lăsat fără permis de Paşte în Argeş

Patronul FCSB Gigi Becali a rămas fără permis. S-a întâmplat în a doua zi de Paşte pe DN7, în judeţul Argeş.

03 mai 2021, 16:31
Gigi Becali a fost lăsat fără permis de Paşte în Argeş

Gigi Becali a fost lăsat fără permis de Paşte în Argeş. El  a fost surprins de radar în timp ce circula cu 106 km la oră în localitatea argeşeană Drăganu. Gigi Becali se îndrepta, când a fost oprit de polițiști, către Vâlcea, pentru a participa la înmormântarea preotului Daniil, de la Mănăstirea Frăsinei, decedat înainte de Înviere. Pe lângă faptul că i-a fost reţinut permisul pentru 90 de zile, patronul FCSB are de plătit şi o amendă de 1.305 lei.

Citeşte şi: Gigi Becali, după ce Cristian Rizea a scris că ar fi avut o relaţie cu Tania Budi: „Un maimuţoi! Păi îmi trebuie mie altă femeie acuma?”EXCLUSIV

„În ziua de 03 mai a.c., pe DN 7, pe raza localității Draganu, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au oprit în trafic, în cadrul unei acțiuni privind combaterea nerespectării regimului legal de viteză, un conducător auto care circula cu viteză de 106 km/h, în localitate.

Conducătorul auto a fost sancţionat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare”, a anunţat Poliţia, citată de epitesti.ro.

Citeşte şi: Gigi Becali despre Diana Şoşoacă: „Mie la început mi-a plăcut de ea, dar după aia deja a căzut puțin în derizoriu. A început să mai şi danseze…”