Gigi Becali a fost oprit de Poliţia Rutieră chiar în timp ce era în direct prin telefon la TV: „Stai, că mi-au făcut iar semn să opresc”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a fost oprit miercuri de polițiștii de la "rutieră" chiar în timp ce se afla la volan și în același timp vorbea la telefon, în direct, la un post de televiziune.

18 aug. 2022, 12:26
Gigi Becali a fost oprit de Poliţia Rutieră chiar în timp ce era în direct prin telefon la TV: „Stai, că mi-au făcut iar semn să opresc”

Gigi Becali a spus, în direct la TV, că polițistul l-a iertat și l-a lăsat să meargă mai departe pentru că ar vorbi în interesul publicului și informează cetățenii. Finanțatorul folosea handsfree și a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

”Stai că m-a oprit poliția, că de ce vorbesc la telefon. Hai că m-a lăsat. Dar stai că mi-a făcut semn iar, că cică să mă opresc. Stai să vedem că dacă mă aude că vorbesc cu voi, poate mă lasă.

Hai că cică m-a lăsat, că cică daca vorbescu cu voi și informez publicul, pentru binele publicului, cică mă lasă”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Precizările Brigăzii Rutiere în cazul lui Gigi Becali

„Ieri, 17 August, Brigada Rutieră desfășura o acțiune de control în trafic pe o arteră din sectorul 1.

În jurul orei 10.30, a fost oprit pentru control un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

La momentul opririi, conducătorul auto se afla într-o discuție telefonică folosind dispozitivul tip “mâini libere”.

Având în vedere faptul că acțiunea organizată avea ca obiectiv depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice, polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.”, a comunicat Brigada Rutieră într-un răspuns către Antena 3.

Citeşte şi: Imagini rare cu soţia lui Daniel Buzdugan. Cum arată doctoriţa pe care a agăţat-o pe stradă şi o ţine departe de reţelele sociale