Gigi Becali a găsit vinovaţii pentru înfrângere

Patru fotbalişti şi antrenorul sunt în opinia patronului Stelei vinovaţii pentru înfrângerea de acasă, 0-1 cu Twente.

RomaniaTV.net
17 feb. 2012, 07:06
Gigi Becali a găsit vinovaţii pentru înfrângere

Patronul Stelei i-a pus la zid pe antrenor şi fotbalişti după înfrângerea cu Twente. Cei mai şifonaţi au ieşit Tătăruşanu, Nikolic, Prepeliţă şi Dănănae, în frunte cu tehnicianul Ilie Stan.

Ilie Stan a greşit când l-a pus pe Dănănae pe dreapta. Ori Machado ori Tibi Bălan trebuiau să fie pe lista UEFA. Dănănae n-a depăşit o dată centrul terenului. Aşa cum o făcut Ilie Stan echipa, mai mult i-a fost frică să nu ia gol acasă. În a doua repriză s-a înviorat jocul când a intrat Tănase pe centru. Nu poţi să joci fotbal cu un singur atacant, Tatu. Nikolici a fost în plus pe teren.

Când mai ai şi un portar ca Tătăruşanu care ia gol aiurea… A greşit şi Prepeliţă, îl mai ai şi pe Tătăruşanu care doarme… Tătăruşanu nu se concentrează bine, ce caută el acolo nu înţeleg, portar de doi metri să iei scăriţă, e mai mare ruşinea. Defectul ăsta îl are, câteodată doarme. E portar bun, are reflexe, dar nu e concentrat tot timpul, câteodată îl apucă somnul. În locul lui Ilie Stan după greşeala asta imediat l-aş băga pe Stanca„, a spus Gigi Becali.