Gigi Becali a izbucnit în direct la TV. „Nu credeam că o să mai jignesc oamenii aşa, dar nu pot suporta hoţia!”

Gigi Becali a avut o ieşire dură, marţi seară, la Digi Sport, unde a reclamat faptul că arbitrii greşesc în mod deliberat împotriva celor de la FCSB.

16 feb. 2021, 22:29
Gigi Becali a izbucnit în direct la TV. „Nu credeam că o să mai jignesc oamenii aşa, dar nu pot suporta hoţia!”

Gigi Becali a izbucnit în direct la TV. Gigi Becali a declarat la Digi Sport că arbitrii greşesc în mod deliberat împotriva celor de la FCSB.

Gigi Becali a izbucnit în direct la TV

„Recunosc că fac păcate acum, dar nu poţi aşa! Se greşeşte, greşesc oamenii, n-am nimic cu oamenii care greşesc, dar asta nu e greşeală! Mingea este în dreptul lui Vlad şi ăla îl loveşte pe Vlad în burtă, cum să dai 11 metri? Înseamnă că eşti hoţ! Nu vezi că îl împinge pe Miron? Eşti hoţ! Nu credeam că o să mai jignesc oamenii aşa, dar nu pot suporta hoţia! ! Camora a pus mâna pe minge în faţa lui Istvan Kovacs şi nu am primit penalty. CFR nu poate să fie furată! E greu ca hoţul să fie furat, nu vreau să spun mai mult. Noi trebuia să avem şase puncte în plus faţă de CFR acum! Kovacs nu este arbitru de 2 lei să greşească, nu e prost, este experimentat. Fac păcate, dar n-am ce să fac! Popa a inventat 11 metri şi după nu a văzut 11 metri la Miron. Nu mai pot, bă, să tac! Ce vină are Vassaras că e Kovacs hoţ? Are şi el o vină, că nu-l dă afară din arbitraj”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali se mută la mănăstire! „Nu ştie nimeni unde e! Trebuie să mergi o oră pe jos!”

Patronul FCSB a mai spus că este foarte supărat pe Istvan Kovacs şi Cătălin Popa: „Nu ştiu cine face delegările. N-ai cum să inventezi un 11 metri dacă nu eşti hoţ. Vlad a fost lovit cu piciorul în stomac, cum să fie 11 metri? Nu mă interesează opinia lui Porumboiu, nu vreau să mă cert cu el. Nici când am făcut eu puşcărie nu se fura aşa! Nu pot să intru într-un război cu toată lumea care cred eu că e implicată. Au pus din nou morişca în mişcare, nu ştiu cum, dar au făcut-o. Nu vreau să dau nume. Kovacs a furat şi după a fost delegat imediat. Sunt atât de supărat de Kovacs şi Popa, încât nu mă mai interesează nimic”.