Gigi Becali a mers la poliţie pentru a se înregistra. Vezi ce MESAJ i-a transmis lui Băsescu VIDEO

Gigi Becali a fost la Poliţie pentru a se înregistra şi a le comunica ofiţerilor cât stă în libertate, informează România TV. Acesta a spus că va profita de toate zilele libere care i se oferă şi i-a transmis un mesaj preşedintelui Traian Băsescu.

12 mai 2014, 12:13
Gigi Becali a mers la poliţie pentru a se înregistra. Vezi ce MESAJ i-a transmis lui Băsescu VIDEO

Imediat după vizita de la cimitir, în jurul orei 13.00, Gigi Becali a mers la Inspectoratul de Poliţie Ilfov, a intrat singur în curtea inspectoratului, iar preţ de câteva minute a făcut scurte declaraţii de presă. La poliţie a stat 10 minute, timp în care a fost luat în evidenţă de oamenii legii şi le-a prezentat documentul cu care a plecat de la închisoarea „Poarta Albă”.

De asemenea, latifundiarul a spus că îşi doreşte toate cele 30 de zile de învoire pe care legea, teoretic, i le permite şi că va depune cerere pentru a fi învoit toate cele 30 de zile din acest an.

Becali a mai spus că nu va merge să îşi facă analize medicale, ţinând cont de afecţiunile pe care le are la coloană, şi că tot ce îşi doreşte este să se întoarcă la reşedinţa din Pipera unde va rămâne până marţi dimineaţă.

Citeşte şi Gigi Becali a PLÂNS în HOHOTE, în GENUNCHI, la mormântul mătuşii sale VIDEO

La ieşirea din Inspectoratul de Poliţie, Becali a avut şi un mesaj pentru preşedintele Traian Băsescu. I-a transmis acestuia şi nepoatei lui sănătate şi a menţionat: „Îi doresc să o vadă mireasă şi să aibă strănepoţi„.

Gigi Becali a primit, luni, ziua liberă de la Penitenciarul Poarta Albă şi a mers acasă, în Pipera.

Citeşte şi GIGI BECALI, LIBER PENTRU O ZI. Vezi cum l-au primit acasă mama, soţia şi fiicele sale