Gigi Becali a părăsit România, la două zile după ce a anunțat că se retrage din fotbal. Unde a plecat patronul FCSB

Gigi Becali a plecat din țară, la numai două zile dupăp ce a anunțat că se retrage de la FCSB. Latifundiarul a părăsit România cu un charter privat.

26 apr. 2023, 12:41
Gigi Becali a părăsit România, la două zile după ce a anunțat că se retrage din fotbal. Unde a plecat patronul FCSB
Gigi Becali a plecat din România

După ce a spus că se retrage din fotbal, Gigi Becali a decis să plece din țară, potrivit Fanatik. Latifundairului nu i-a picat deloc bine faptul că echipa sa a ieșit aproape definitiv din lupta la titlu, după ce a fost înfrântă de Rapid, cu scorul de 0 – 1.

Atât arbitrajul lui Horațiu Feșnic, cât și modul în care Răzvan Burleanu conduce Federația Română de Fotbal (FRF) l-au făcut pe patronul FCSB să ia această decizie, așa cum reiese din declarațiile făcute a doua zi după derby-ul din Giulești.

Citește și: Gigi Becali anunţă că se retrage de la FCSB după eşecul cu Rapid: „Am 65 de ani, când eram tânăr, mai puteam, acum gata”

Unde s-a retras Gigi Becali

La scurt timp după acest anunț, făcut în cadrul unei conferințe de presă pe care a susținut-o la Palatul din Aleea Alexandru, Gigi Becali a părăsit România. Afaceristul a plecat miercuri, 26 aprilie, la Muntele Athos cu un charter privat.

Latifundiarul merge acolo în calitate de invitat special și face parte dintr-o delegație condusă de Preasfințitul Varlaam Ploieștenul, Episcop vicar patriarhal și al doilea cel mai important om în ierarhia Bisericii Ortodoxe Române, primul fiind Patriarhul Daniel.

Citește și: Gigi Becali jubilează după Paște: „Lăsați-ne să ne pregătim! De Liga Campionilooor!” (VIDEO)

Din această delegație mai fac parte și alte fețe importante din BOR, dar și membri ai Guvernului României. Delegația va participa la deshumarea unui preot care va fi declarat „sfânt”. Acesta va fi canonizat în cadrul unei ceremonii fastuoase, care va avea loc joi, 27 aprilie.

Potrivit sursei citate, Becali se va întroarce vineri, 28 aprilie, în țară, cu două zile înainte de începerea returului play-off-ului de SuperLiga. Duminică, FCSB va juca în deplasare împotriva Universității Craiova.

La aceeași conferință de presă, afaceristul a dezvăluit cu ce se va ocupa de acum înainte și a promis că nici nu se va mai uita la meciurile FCSB.

„Păi, eu diminață mă trezesc la mă duc la biserică și după merg acasă. Nici aici nu mai stau. M-ați mai văzut pe mine la palat: Biserică, casă, rugăciune, oi. Mie îmi place să stau cu călugării 5 – 6 ore. Mă duc pe la mănăstiri, stau câteva zile”, a mai spus acesta.

„Eu mă trezeam cu rugăciunea în cap. Acum, m-am trezit cu Feșnic. I-am dat mesaj și lui. Putea să mă sune: >. Știi ce îi ziceam? Bine, tată, ți-ai cerut iertare, te iert. Când ai spus >, de mine ai scăpat. Bravo, bă, Feșnic, ți-ai cerut iertare”, a adăugat Becali.