Gigi Becali jubilează după Paște: „Lăsați-ne să ne pregătim! De Liga Campionilooor!” (VIDEO)

După Paștele Ortodox și victoria cu 2-1 în fața rivalilor de la Farul Constanța, Gigi Becali jubilează. Celebrul afacerist se gândește deja la UEFA Champions League. 

21 apr. 2023, 12:53
Gigi Becali jubilează după Paște: „Lăsați-ne să ne pregătim! De Liga Campionilooor!” (VIDEO)

Așa a început Gigi Becali discuțiile cu reporterii, după Paște:

„Lăsați-ne să ne pregătim,

De Liga Campionilooor!”.

Gigi Becali vrea să joace în UEFA Champions League cu Real Madrid, PSG și Manchester City. Patronul de la FCSB a început să creadă din ce în ce mai mult că la finalul sezonului va pune mâna pe trofeu, după cinci ani în care CFR Cluj a făcut legea în campionatul intern.

Cel mai mult s-a arătat încântat Gigi Becali de Florinel „Mbappe” Coman.

„Sunt mulțumit!

Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor! Dacă jucăm cum am jucat cu ei nu ne poate sta nimeni în cale. Îi spulberăm pe toți!

Coman este ca Messi la Barcelona. Dacă îl avem pe Coman în teren, se rezolvă meciul. Niciodată nu a mai fost așa bun, m-am bucurat”, le-a transmis Gigi Becali jurnaliștilor aflați în fața porții sale.

 

Gigi Becali, moment de veselie

 

Echipa mea e prea puternică, nu poate fi oprită. Suntem cei mai buni dintre cei mai buni.

„Echipa lui Gică a jucat, Farul era o echipă care joacă. Gică era supărat. Dar nouă n-ai ce să ne faci”, a completat Becali.

Cunoscutul afacerist a apărut la volanul unei mașini de lux, un SUV Mercedes. Becali era îmbrăcat modest, cu un fes pe cap, care avea cusută pe frunte o cruce roșie.