Gigi Becali a primit şi o veste bună. A scăpat de un alt dosar penal

Condamnat în trei dosare, cel al sechestrării de persoane, al schimbului de terenuri cu MApN şi în dosarul Valiza, Gigi Becali a avut în sfârşit câştig de cauză la judecarea celui de-al patrulea. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au decis neînceperea urmăririi penale în cazul unei plângeri formulate de Adrian Mititelu, în care patronului Stelei i se solicitau daune de 27 milioane euro.

RomaniaTV.net
21 iun. 2013, 06:21
Gigi Becali a primit şi o veste bună. A scăpat de un alt dosar penal

După o perioadă în care verdictele magistraţilor i-au fost total defavorabile, Gigi Becali a primit în sfârşit şi o veste bună pentru Becali. Patronul Stelei a scăpat de un alt dosar penal, magistraţii dispunând neînceperea urmăririi penale în dosarul în care patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, îi cerea despăgubiri de 27 de milioane de euro.

În urmă cu doi ani, când echipa din Bănie a fost dezafiliată de FRF, nouă cluburi au profitat şi au transferat jucători olteni liberi de contract. Mititelu l-a dat atunci în judecată pe Gigi Becali, cerându-i despăgubiri de 27 milioane euro, valoarea clauzelor de reziliere a jucătorilor Florin şi Mihai Costea.

Procurorii DNA au considerat însă că fapta nu a fost săvârşită şi au decis astfel neînceperea urmăririi penale.