Gigi Becali a răbufnit: „Orban şi Iohannis vor fi consideraţi criminali de neam!”

Speriat de criza financiară care va lovi România în următoarea perioadă, omul de afaceri a avut un discurs dur, propunând o serie de măsuri radicale.  

29 apr. 2020, 11:20
Gigi Becali a răbufnit: „Orban şi Iohannis vor fi consideraţi criminali de neam!”
România şi-a pus economia pe butuci în lupta cu COVID-19, considerând că viaţa are prioritate. Până acum, decizia a dat roade, răspândirea noului coronavirus fiind ţinută sub control. Problema e că, o problemă a fost rezolvată, ce-i drept doar parţial, însă soluţia a creat alte probleme grave care ne vor lovi în următoarea perioadă.

Gigi Becali, atac DEVASTATOR la Guvernul lui Ludovic Orban. „Nu zic mai multe că mă bagă la puşcărie!” 

Cea mai importantă dintre ele? O criză economică fără precedent! Şi, primele semne se văd deja: România s-a ales cu peste un milion de şomeri, de când a implementat restricţiile în lupta cu noul coronavirus. Şi acesta e doar începutul! Adevărata dimensiune a dezastrului economic va deveni vizibilă în următoarele luni. De aceea, într-o intervenţie la A3, Gigi Becali a avut un discurs tăios la adresa autorităţilor.
 
„Dacă nu băgaţi bani în economie, 50 de miliarde, sunteţi responsabili de criză! Guvernanţi, Orban, Iohannis, veţi fi consideraţi drept criminali de neam, distrugători de ţară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde!  Eu, de exemplu, spun aşa: să se emită titluri de stat cu dobândă 0. Eu, Gigi Becali, fac o asociaţie a oamenilor de afaceri şi depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul. Vreau să împrumut ţara mea. Dar nu prin băncile alea ale lor, ci prin banca de stat, CEC Bank. Eu nu-ţi dau ţie niciun ban, bancă! Şi dacă dau, dau unei bănci din România.

Antrenorul FCSB, chemat la poliție. Dezvăluirea făcută de Gigi Becali: I-a arătat filmul miliției. La revedere!

„Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliția Capitalei, după ce un ziar a făcut reclamație. Ziariștii să-și facă treaba, dar reclamație? Nu mai are nimeni logică, nu mai știi nimic în țara asta. Dacă respecți legea, nu trebuie să-ți fie frică. Dar au am făcut pușcărie, chiar dacă am respectat legea. Au zis că premierea e mită.

I-a arătat filmul Miliției, a zis da, domne, e distanțare socială, s-a respectat, la revedere! Fiți sănătoși! Vezi, inteligența? Tataru n-a avut inteligența să zică asta. Ți-am zis eu că milițianul are inteligență, că are școală? I-a lăsat filmele acolo să le studieze și la revedere, să fie sănătos. Ți-am zis eu?”, a spus Becali la Digi Sport.