Gigi Becali, atac DEVASTATOR la Guvernul lui Ludovic Orban. „Nu zic mai multe că mă bagă la puşcărie!”

Gigi Becali a reacționat dur la adresa Guvernului și a spus că premierul Ludovic Orban și restul miniștrilor nu sunt interesați de problemele din sănătate și că au alte priorități.

16 mart. 2020, 15:28
Gigi Becali, atac DEVASTATOR la Guvernul lui Ludovic Orban. „Nu zic mai multe că mă bagă la puşcărie!”

Gigi Becali a vorbit la Pro X despre situația din România cauzată de pandemia de coronavirus.

Gigi Becali, despre coronavirus: „Se vor vindeca toţi bolnavii. Unde se face Sfânta Liturghie, boala intră mai greu. Eu pup icoanele!” 

„În două-trei săptămâni trece treaba asta cu coronavirusul. Peste o lună, chestiunea cu coronavirusul va mai folosi doar Guvernului, ca să poată crea o dictatură. Vor specula tocmai conducătorii țării situația asta.

Pe ei nu îi interesează. sănătatea. M-am interesat pentru că nu credeam. În programul de urgență sănătatea este pe locul 12. Pe ei îi interesează alegerile anticipate. Să știți că eu nu critic pentru că nu vreau fac iar pușcărie. Nu ne mai lasă domnul Orban să criticam acum. Se dictează starea de urgență și ne bagă la pușcărie între unul și cinci ani.

Mi-a spus cineva că e prima pe lista de priorități este desființarea Secției speciale pentru investigarea magistraților. Și pe locul doi sunt alegerile anticipate. Săntătea e pe locul 12″, a declarat Gigi Becali.