GIGI BECALI a trimis „scrisori de iertare”

Gigi Becali, eliberat luni din Penitenciarul Poarta Albă pentru 24 de ore, le-a declarat jurnaliştilor că a trimis scrisori mai multor persoane publice în care le-a cerut iertare pentru că i-a jignit şi supărat, dar şi unele propuneri legislative care au legătură cu siguranţa naţională şi cu justiţia.

RomaniaTV.net
12 mai 2014, 09:53
GIGI BECALI a trimis „scrisori de iertare”

Gigi Becali vrea pace cu toată lumea. „Am trimis scrisori la preşedinte, mi-am cerut iertare pentru ce-am făcut. Am văzut la televizor, Dumitrescu şi Papici – le-am trimis scrisori să mă ierte pentru că i-am jignit. Acum îi cer iertare doamnei Pora. Îi cer iertare lui Tăriceanu, lui Chiliman şi tuturor celor pe care i-am jignit şi supărat. Să mă ierte, iar altădată nu se va mai repeta. Eu păcate nu vreau să mai fac. În viaţa publică nu mai stau. Pe mine nu mă mai interesează politica’, a declarat Becali.

Gigi Becali a precizat însă că îşi va anunţa susţinerea faţă de candidatul la prezidenţiale pe care îl consideră ‘cel drept’.

‘Mă interesează neamul meu, unde îmi cresc nepoţii şi fetele, şi e posibil şi cred că o să-mi spun părerea, pentru că atunci când mărturiseşti pe Cel drept, dreptate vei avea. Şi am obligaţia sfântă ca, atunci când va veni momentul să se aleagă domnitorii ţării, să mărturisesc pe cel drept şi pe cel care vreau eu să fie ales domnitorul ţării, adică preşedintele’, a spus Becali.

Omul de afaceri, condamnat în mai multe dosare, a adăugat că propune nişte ‘legi’ pentru directorul SRI, George Maior, motivând că e ‘o chestie de siguranţă naţională, când legile nu sunt respectate’, pentru prim-ministru, preşedinte, Parlament, dar şi pentru judecătorii Livia Stanciu şi Ionuţ Matei de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Gigi Becali declara anterior că luni merge la cimitirul din Pipera să aprindă o candelă la mătuşa sa, mama lui Ioan şi a lui Victor Becali, şi rudelor sale.

Conform purtătorului de cuvânt al penitenciarului din judeţul Constanţa, Gabriel Botezan, Becali trebuie să revină la penitenciar marţi dimineaţă.

La sfârşitul lunii octombrie 2013, Gigi Becali a fost transferat, la solicitarea sa, de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă, fiind încarcerat în regim deschis.

Becali este condamnat la pedepse cu închisoarea în mai multe dosare, având de executat trei ani şi şase luni de detenţie.