Gigi Becali a uitat când se bătea cu Hagi pe balerine şi critică bărbații care agață femeile pe internet: „Dacă vrei 20, uite aici, internet, pe tine te vreau, pe tine te vreau. Restu’, stați acolo, vin și la voi mâine. Îşi bagă necuratul coada”

Gigi Becali spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Latifundiarul din Pipera obișnuiește să își exprime părerea despre anumite subiecte. De data aceasta, patronul FCSB a vorbit despre bărbații care obișnuiesc să agațe fetele pe internet. 

14 nov. 2023, 17:51
Gigi Becali a uitat când se bătea cu Hagi pe balerine şi critică bărbații care agață femeile pe internet: „Dacă vrei 20, uite aici, internet, pe tine te vreau, pe tine te vreau. Restu’, stați acolo, vin și la voi mâine. Îşi bagă necuratul coada”

Gigi Becali a avut o reacție neașteptată cu privire la bărbații care întâlnesc femeile pe internet. Latifundiarul din Pipera susține că oamenii nu mai au frică de Dumnezeu și necuratul își bagă coada ca bărbații să își lase familia.

Dacă vrei 20, uite aici, internet, pe tine te vreau, pe tine te vreau, pe tine te vreau. Restu’, stați acolo, vin și la voi mâine.  Te uiți pe internet, cumperi, așa s-a ajuns lumea. Și omul care n-are frică de Dumnezeu, cumpără.  Și necuratul care își bagă coada, își lasă familiile.”, este părerea lui Gigi Becali despre tot consumerismul de pe internet.

Gigi Becali: „Cum zice Hristos, eu îmi iubesc femeia”

Arătând un profund sentiment pentru partenera lui de viață, afaceristul a oferit o declarație emoționantă cu privire la Luminița Becali, mai ales că este știut pentru cât de iubitor este ca tată și ca soț:

Eu pe nevasta mea o iubesc…că spun unii, domne, cutare. Eu, de exemplu, dacă e să moară nevastă-mea, mai bine să mor eu! Ce? Să trăiască nevasta mea pentru copiii mei. Eu o iubesc pe nevasta mea. Cum zice Hristos, eu îmi iubesc femeia, dar eu știu așa…Capul meu e Hristos și eu sunt capul femeii mele. Hristos și-a dat viața pentru biserică și eu trebuie să-mi dau viața pentru femeie!”, a spus Gigi Becali, notează Wowbiz.

Gigi Becali, show total la secţia de poliţie. „Am stat la drogangeală! Le-am promis la miliţieni: uite, o să fac o donaţie!” VIDEO

Bărbatul a continuat și a spus că o știe de pe vremea când ea avea doar 14 ani, legăturile de familie fiind foarte strânse. Invocând tradiția, Gigi Becali subliniază că pentru el cea mai importantă este familia, urmată de tradiție:

O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul al treilea. Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiție. Bunicii noştri au stat în aceeaşi casă, familiile noastre se cunosc bine. Pe mine mă interesează familia, asta e cel mai important, tot ce îţi rămâne, familia şi copiii”, a dezvăluit Gigi Becali despre soția sa.

EXCLUSIV Gigi Becali, declaraţii savuroase după accident: „Păi cine să-mi facă plângere, dacă nu există victime? Maşina, că am intrat cu ea pe câmp? Păi fac amiabilă cu ea, semnez eu, semnează şi maşina şi am terminat”

Gigi Becali nu s-a mai putut abține și a dat de pământ cu noua generație de fotbaliști: Femei, femei, acum băgați pe TikTok! Nu e mă așa? Sunt tineri…au putere. Nu consumi puterea…femeie. Băutură, nu…prima și prima, femeile

„Dacă te antrenezi nu îți mai arde nici de aia, nici de aia, nici de cutare, nici de băutură, nici de femei că ești obosit. N-ai cum! Nu mai ai sevă! Așa dacă nu ești obosit…femei în primul rând. Femei, femei, acum băgați pe TikTok! Nu e mă așa? Sunt tineri…au putere. Nu consumi puterea…femeie. Băutură, nu…prima și prima, femeile. Păi acum…internet. Pac…femei, femei. Dacă ești obosit nu-ți arde de femei, pac capul la somn. A doua zi iar, pac la somn. Așa antrenament jumătate de oră, 45 de minute, hai gata fugi la femei. Da, mă, da! Păi, așa e. 45 de minute antrenament…hai la femei. Ce să caut? Decât să mă antrenez pe teren, mai bine mă antrenez cu femeile. Nu e așa? 100% e așa. Eu tot timpul vă mai spuneam și cu genunchii…”, a spus Gigi Becali.