Gigi Becali, afacere de 8.000.000 de euro cu Dumitru Dragomir. „Bă, tu eşti singurul care dai banii înainte!”

Gigi Becali și Dumitru Dragomir, două nume sonore din lumea fotbalului românesc, se află în centrul atenției în urma unor afaceri controversate. Într-o recentă dezvăluire, fostul şef al LPF a vorbit despre o tranzacție imobiliară în valoare de 8.000.000 de euro, dezvăluind detalii picante despre modul în care s-a desfășurat afacrea cu patronul celor de la FCSB.

04 mart. 2024, 10:59
Gigi Becali, afacere de 8.000.000 de euro cu Dumitru Dragomir. „Bă, tu eşti singurul care dai banii înainte!”
Gigi Becali, afacere de 8.000.000 de euro cu Dumitru Dragomir. "Bă, tu eşti singurul care dai banii înainte!"

Gigi Becali, afacere de 8.000.000 de euro cu Dumitru Dragomir. Potrivit declarațiilor făcute de şeful LPF, acesta a oferit un avans de 2.000.000 de euro lui Gigi Becali pentru o tranzacție imobiliară ce a totalizat 8.000.000 de euro. Afacerea a implicat vânzarea unor pământuri, iar  Dumitru Dragomir a subliniat că a plătit avansul înainte de termenul convenit inițial, surprinzându-l pe latifundiarul din Pipera.

„Mi-a luat o grămadă de bani. De 8.000.000 de euro am luat pământuri. Nu mi-a făcut o dată o reducere de cinci bani. I-am dat o dată un avans de 2.000.000 de euro și trebuia să vând eu niște apartamente ca să îi dau banii într-un an de zile. Și i-am dat după patru luni. A zis, bă, ești singurul din țara asta care îmi dă banii înainte! Mă achit de datorii față de tine ca să te și pot critica”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, citat de Fanatik.

Citeşte şi: Gigi Becali dă moda și în 2024! Apariția de senzație a latifundiarului din Pipera. Cu ce și-a asortat hainele cu tentă religioasă

În trecut, Dumitru Dragomir a făcut și alte dezvăluiri legate de afacerile cu proprietăți ale lui Gigi Becali, menționând că a intermediat o ofertă de achiziție pentru Palatul din Aleea Alexandru, însă acesta nu a fost de acord cu suma propusă.

„Eu i-am dus client cu 23 de milioane și nu a vrut să îl dea fără 25, pentru 2 milioane nu a vrut să îl vândă. Întreabă-l dacă e corect și spune adevărul. I-am dus un ambasador care îi dădea 23 de milioane, știi că la ambasade au sume fixe. Uite mă, ți-a dat 23 de milioane că așa a aprobat Guvernul țării respective. Palatul sub 25 de milioane nu se vinde. L-a dat fetelor, toate trei fetele îl stăpănesc. A doua zi după ce a făcut actele am jucat table cu el, pe o grămadă de bani”, a mai spus Dumitru Dragomir.