Gigi Becali dă moda și în 2024! Apariția de senzație a latifundiarului din Pipera. Cu ce și-a asortat hainele cu tentă religioasă

Gigi Becali dă moda și în 2024 la capitolul vestimentație religioasă. În ultimul an, latifundiarul din Pipera a purtat mai multe piese vestimentare negre pe care erau brodate două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NIKA”, care înseamnă „Iisus Hristos biruiește”.

04 mart. 2024, 09:17
Gigi Becali dă moda și în 2024! Apariția de senzație a latifundiarului din Pipera. Cu ce și-a asortat hainele cu tentă religioasă
Gigi Becali dă moda și în 2024! Apariția de senzație a latifundiarului din Pipera.

Gigi Becali dă moda și în 2024! Piesele vestimentare, de la hanorace, la veste și căciuli, au fost create special pentru finanțatorul FCSB de designerul Alexandru Ciucu.

Citește și Scandal uriaş! Gigi Becali, sancţionat de UEFA după ce a pariat o sumă uriaşă pe un meci al FCSB în Conference League

Gigi Becali dă moda și în 2024!

Recent, la o discuție cu presa pe care a avut-o în fața palatului său din Aleea Alexandru, finanțatorul FCSB a avut o apariție de senzație care i-a uluit pe fani săi.

Ca de fiecare dată, omul de afaceri a fost îmbrăcat cu în haine complet negre, iar pe pieptul vestei-hanorac, pe care o avea peste helancă, dar și pe căciulă, erau brodate două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NIKA”.

Ce le-a atras atenția jurnaliștilor de această dată au fost încălțările sale, o pereche de ghete de sport de lix cu piele și blană, de la firma italiană Ermenegildo Zegna.

Experții în modă spun că încălțările afaceristului sunt dintr-o colecție de toamnă mai veche, din 2019, iar la vremea respectivă ele costau în jur de 1.000 de euro.

Alexandru Ciucu, impresionat de Gigi Becali: „Se lucrează foarte ușor cu el”

În jur de 1.000 de euro costă o ținută complet neagră, precum cea a lui Gigi Becali, a mai dezvăluit Ciucu. Stilistul susține că în ciuda aparențelor, se poate lucra foarte ușor cu patronul de la FCSB, un client „educat în ale imaginii publice”.

„Este un om cu care se lucrează foarte ușor dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă.

Se lucrează foarte ușor cu el. Eu, de exemplu, nu i-am zis niciodată nea Gigi sau cum mai este apelat pe la televizor. M-am adresat tot timpul cu domnul Becali. Este important să păstrezi acest respect. Cum, de altfel, și el mi se adresează cu domnul Ciucu”, a mai declarat creatorul de modă.

Citește și Gigi Becali sare în apărarea lui ÎPS Teodosie! „Doar îi arată pisica şi gata, atât. Este episcop şi cu asta, basta”