Gigi Becali, afectat grav de falimentul City Insurance. Suma imensă pierdută de patronul lui FCSB

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a hotărât să deschidă procedura falimentului pentru City Insurance, principalul sponsor al celor de la FCSB. Gigi Becali va pierde, astfel, o sumă uriaşă!

21 sept. 2021, 09:23
Gigi Becali, afectat grav de falimentul City Insurance. Suma imensă pierdută de patronul lui FCSB

Gigi Becali, afectat grav de falimentul City Insurance. Principal sponsor al celor de la FCSB are probleme imense, iar clubul lui Gigi Becali riscă să piardă 6 milioane de euro!

Gigi Becali, afectat grav de falimentul City Insurance

FCSB prelungise, în primăvară, contractul de sponsorizare cu City Insurance, până în vara anului 2025, pentru suma de 1,5 milioane de euro pe sezon. Astfel, Gigi Becali pierde 6 milioane de euro şi va trebui să suporte din propriul buzunar această sumă!

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a declarat că Gigi Becali nu va avea probleme după lovitura primită de City Insurance. „Îl doare în pălărie că nu o să-i mai aibă pe ăştia sponsori! Nici nu vă imaginaţi câtă avere are Gigi Becali. Să mai găsească alt sponsor? Pentru ce? El este principalul sponsor, el dă toţi banii acolo” , a spus Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Anunț pentru toți românii asigurați la City Insurance. Păgubiții pot depune dosare de daună

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a anunţat, după mai bine de o săptămână de la constatarea neîndeplinirii cerinţei de capital minim pentru că investitorul olandez I3CP nu a adus 150 milioane euro, verdictul final în cazul City Insurance. Mai exact, planul de finanţare pe termen scurt şi de redresare transmise de asigurător au fost respinse, s-a constatat starea de insolvenţă a City Insurance şi se promovează cererea privind deschiderea procedurii de faliment împotriva companiei, potrivit informaţiilor transmise de ASF.