Gigi Becali, afirmații halucinante despre războiul din Israel: „E în avantajul nostru, miliardele sunt la ei”

Omul de afaceri Gigi Becali susține că războiul pornit de Hamas în Israel ar putea fi benefic pentru țara noastră. Latifundiarul crede că refugiații vor investi în România, considerată una dintre cele mai sigure țări pentru ei.

09 oct. 2023, 18:11
Gigi Becali, afirmații halucinante despre războiul din Israel: „E în avantajul nostru, miliardele sunt la ei”
Gigi Becali, afirmații halucinante despre războiul din Israel: „E în avantajul nostru, miliardele sunt la ei”

Gigi Becali a făcut declarații cel puțin interesante despre războiul sângeros izbucnit în Israel. Finanțatorul FCSB susține că orice conflict militar din lume este în avantajul României, atât în ceea ce privește fotbalul, cât și la nivel economic.

Citește și: Gigi Becali, dezvăluire-şocantă despre cum l-a umilit pe adjunctul de la Administraţia Penitenciarelor. „I-am dat cu cârpa în faţă!”

Gigi Becali crede că războiul din Israel este benefic României

Patronul FCSB consideră că starea conflictuală din Israel, intrat în stare de război după atacul lansat de organizația paramilitară palestiniană Hamas, este benefică României. Gigi Becali consideră că orice război este în avantajul nostru și că războiul le prinde bine românilor atât la fotbal, cât și la nivel economic.

„Evenimentele din Israel… Excluzând faptul că mor oamenii și nu e bine, orice război e în avantajul nostru, al românilor. Și la fotbal, și economic. Nu o să aibă chef de fotbal. Iar economic, sunt 500.000 de evrei care o să vină în România. Le e frică. Au bani, au aia… O să cumpere case. Dar nu va dura mult. Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei? Le ataci copiii pe acolo? Îi lasă și maximum 5 luni îi va spulbera. Se va alege praful de Fâșia Gaza! Așa văd eu. Nu ai cum să te ei. O să-i spulbere. Miliardele sunt la ei. Conduc lumea! Cum să te iei cu ăia? E ca și cum m-aș bate eu cu Manchester City.

Și de pandemie v-am zis că e în avantajul nostru. Uite, acum luăm 80 de milioane de euro din PNNR. Și războiul din Ucraina… Au venit americanii, baze americane, au investit bani. Războiul din Israel la fel…Vin aici, se mută aici, vor investi aici. Unde altundeva să vină? Nu există țară mai sigură ca România”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali s-a gândit la o soluție și pentru șoferii aflați sub influența substanțelor halucinogene. Milionarul din Pipera are în plan să propună o lege care să stopeze fenomenul ce a dus deja la pierderea a foarte multe vieți omenești.

„O să rezolvăm și treaba cu drogurile că o să fac eu o lege. Când drogatul este la volan între 3 ani și 10 ani de pușcărie sigur. Nu că mai aduce judecător. Ești la volan drogat? Trei ani de pușcărie și 10 ani nu mai ai carnet. O să vedeți, le punem la noi la punct”, a mai declarat Gigi Becali.

Citește și: Gigi Becali, declaraţie tulburătoare despre soţia lui, Luminița. „Decât să moară nevasta mea, mai bine să mor eu!” VIDEO