Gigi Becali, dezvăluire-şocantă despre cum l-a umilit pe adjunctul de la Administraţia Penitenciarelor. „I-am dat cu cârpa în faţă!”

Gigi Becali (65 de ani) a comentat situaţia lui Dănuţ Lupu, încarcerat pentru o condamnare de şapte luni şi 10 zile, şi a dezvăluit un episod șocant din perioada în care era închis la Penitenicarul Poarta Albă.

09 oct. 2023, 16:52
Gigi Becali, dezvăluire-şocantă despre cum l-a umilit pe adjunctul de la Administraţia Penitenciarelor. „I-am dat cu cârpa în faţă!”
Gigi Becali, dezvăluire-şocantă despre cum l-a umilit pe adjunctul de la Administraţia Penitenciarelor. "I-am dat cu cârpa în faţă!"

Gigi Becali, dezvăluire-şocantă despre cum l-a umilit pe adjunctul de la Administraţia Penitenciarelor. Latifundiarul din Pipera a fost condamnat, în mai 2013, la trei ani şi şase luni de închisoare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, primind ulterior un spor de alte şase luni pentru alte două condamnări în Dosarul Valiza şi în cel al sechestrării celor care i-au furat maşina. La opt ani de la eliberare, Gigi Becali a dezvăluit un episod şocant!

„Când eram eu la Constanța (n.r. – la Poarta Albă) venise unul de la ANP la mine: „Domne, ia și tu o cârpă că vine adjunctul!”. I-am dat cu cârpa în față! Eu, Gigi Becali șterg cu cârpa? Vine de la ANP, mă vede pe mine, dă mâna cu mine și nu se mai spală pe mâini! Cum să șterg eu? Eu sunt Gigi Becali, îi pun cârpa în față ANP-ului să șteargă ei!”, a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali, declaraţie tulburătoare despre soţia lui, Luminița. „Decât să moară nevasta mea, mai bine să mor eu!” VIDEO

Gigi Becali a anunțat că-l va angaja pe Dănuţ Lupu la FCSB pentru a-l ajuta: „După 21 de zile îi dă regim. Va fi regim deschis că nu poate să-i dea altceva. O să pun cerere pentru că nu pot să-l cer pe Lupu. Trebuie să spun că vreau să angajez la mine la FCSB un fost fotbalist, care a câștigat campionatul. Va tăia frunze la câini. Ce să facă? Ce, trebuie să îi distrugem la pușcărie? El e condamnat pentru educație. Ce, trebuie să-i distrugem precum criminalii? O să fac o lege pentru ca oamenii fără infracțiuni violente, după 25 de zile, să fie scoși afară. Nu să stea câte 5 ani la închisoare precum criminalii”.

Citeşte şi: Gigi Becali, moment unic. Cere iertare celui mai mare rival. „Am puterea sa recunosc că am greșit. Am vorbit la nervi”

Dănuț Lupu (56 de ani) a revenit duminică după-amiază în România și a fost încătușat de polițiști pe aeroportul din Otopeni, urmând a-și executa pedeapsa de şapte luni și 10 zile de închisoare, primită după ce a fost prins de două ori conducând fără permis. Fostului fotbalist i-a fost anulat carnetul de șofer încă din 30 aprilie 2001, când a fost surprins la volan după ce consumase băuturi alcoolice.