Gigi Becali: Am făcut cerere ca FCSB să joace în Ghencea

Finanţatorul FCSB vrea ca echipa sa să evolueze în Ghencea şi promite că nu mai face schimbările dacă antrenorul câştigă opt meciuri la rând.

21 iul. 2021, 12:25
Gigi Becali: Am făcut cerere ca FCSB să joace în Ghencea

Gigi Becali a declarat, miercuri, că a făcut cerere la MAPN ca echipa FCSB să joace pe noul stadion Steaua, recent inaugurat.  „Am făcut cerere, pentru că noi facem totul sub formă legală, în baza legii şi noi am făcut o cerere. Am făcut cerere şi la Arcul de Triumf şi au spus că încă nu au modalitatea de a închiria. Nu au forma juridică în care pot închiria şi acum am făcut şi la Ghencea, ca să vedem ce ne spun”, a declarat Becali, la Sport.ro.

El a mai afirmta că FCSB s-a înţeles cu Sepsi Sfântu Gheorghe pentru a-l transfera pe atacantul Andrei Dumiter.  „Titular va fi cine merită. Pe Ondrasek o să-l verificăm şi pe el încă vreo 2-3 jocuri, să vedem cât putem. Că nu putem aşa… Îl verificăm câte o repriză, dacă nu, asta e. De aia l-am luat pe Dumiter. Şi el o să intre. Eu cred că ăsta (n.r. – Dumiter) o să reziste. Nu mai iau niciodată jucători decât dacă îi văd eu în campionatul intern. Adică, pe Ondrasek îl iau dacă îl văd că a jucat şaase luni, un an la Gaz Metan Mediaş sau la Iaşi sau la Rapid. Nu de la Rapid, că ăia nu dau. Altfel, nu mai iau jucători. Pe Dumiter l-am văzut. I-am făcut contract lui Dumiter pe doi ani plus trei. Nu mai fac contracte, aşa, pe cinci ani, ca să mă încarc, doar doi plus trei”, a precizat Becali.

Drama lui Reghecampf în plin scandal de divorț cu Anamaria Prodan. Mama sa luptă cu o boală necruţătoare
Finanaţatorul FCSB a negat că i-ar fi fost oferit jucătorul Deian Sorescu de la Dinamo. „Nu mi-a fost oferit Sorescu, aia e minciună. Dar Sorescu e un jucător pe care orice echipă l-ar dori. E jucător valoros, adică marchează goiluri din poziţia de fundaş dreapta, ce mai vrei? El e fundaş dreapta, dar el ia locul atacantului, e numai în atac. N-am cum să fac ofertă pentru el, că acolo avem, fundaşi dreapta avem”, a explicat el.

Marius Şumudică, după ce CFR Cluj a fost condusă la pauză în Gibraltar: „A trebuit să sparg două sticle ca să se trezească jucătorii”
Gigi Becali: Dacă o să câștige 6-7-8 meciuri la rând, nu mă mai bag peste antrenor

Noul tehnician ales de Gigi Becali în această vara, Dinu Todoran, a primit lămuriri chiar de la patron în ceea ce privește deciziilor de la echipa. Milionarul spune că în cazul în care formația o să câștige mai multe meciuri și totul o să meargă cum trebuie, atunci antrenorul va avea undă verde să decidă tot.

„E posibil să primească mai multă libertate antrenorul. Când eu o să consider că poate să ia alegerea corectă, atunci o să-l las. Am vorbit cu el înainte de meci și mi-a zis că ‘vreau să joc cu Crețu închizător’ și l-am lăsat. Eu văd ce părere are antrenorul și facem echipa. Dacă văd că ideile sunt bune, îl las. Dacă o să se lege o echipa adevărată și câștigă 6-7-8 meciuri la rând, nu mai mă bag. Dar până atunci, nu vreau să ajung că Dinamo, Rapid, Urziceni, Oțelul și altele. Nu vreau să pierd 25 de milioane că Negoiță, 50 de milioane că Porumboiu. Nu voi lasă niciodată averea mea să fie batjocorită de angajați. Antrenorul este un angajat”, a spus Gigi Becali la Ora Exactă in Sport.