Gigi Becali: Am vorbit cu finul Borcea şi vom aduce arbitri străini

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, după meciul cu Voinţa Sibiu, câştigat, scor 1-0, în Liga I, că a discutat cu mai mulţi oficiali pentru a aduce arbitri străini la meciurile din prima divizie.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 21:22
Gigi Becali: Am vorbit cu finul Borcea şi vom aduce arbitri străini

„Dacă vei câştiga toate meciurile, este foarte uşor să recuperezi. Dacă stai să te gândeşti, între noi şi CFR e o diferenţă de două egaluri, dacă pui meciul direct. Dacă arbitrii nu trăgeau cu CFR, erau la egalitate de puncte cu noi. Dar acum vor da şpaga degeaba, pentru că vor veni toţi arbitri străini. Am vorbit şi cu Mircea Sandu şi am vorbit şi cu finul Borcea, am zis să suplimentăm bugetul CCA cu 100.000 de euro şi să aducem arbitri străini. Acum au dat şpaga degeaba, pentru că vor fi arbitraţi de străini. Dacă nu vrea Crăciunescu, îl dăm afară şi gata. Punem pe altul. Crăciunescu este de fapt o invenţie a mea, pentru că eu am ţipat, dar eu nu ştiam că nu mai este bărbat, este moale, nu ia măsuri, nu mai este ăla pe care-l ştiam, a dat în mintea copiilor”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Tot la Digi Sport, Becali a mai spus că Steaua este singura echipă din România, nu există alta, „atâta timp cât nu eşti în Europa”. El l-a lăudat pe antrenorul Ilie Stan, despre care nu credea că va avea acest parcur şi care a readus „spiritul Stelei”.

„Pleacă Emeghara şi Galamaz, fraţii Costea nu pleacă. Atât! Nu mai pleacă nimeni. O să vină maxim doi jucători: Chiricheş, Chipciu şi încă unul. Latovlevici pleacă doar dacă dau ăia bani, acum i-am mărit preţul la 1,2 milioane de euro”, a adăugat Becali.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni seară, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Voinţa Sibiu, în etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I, şi încheie anul 2011 cu o victorie.

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 37, când Valentin Iliev a înscris cu capul după un corner executat de Bourceanu.