Gigi Becali, amendat pentru discriminare în cazul Raed Arafat VIDEO

Publicat: Miercuri, 07 Martie 2012 17:22 // Actualizat: Miercuri, 07 Martie 2012 19:05 // Sursa: RTV.net

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării l-a amendat pe Gigi Becali cu 3.000 de lei, după ce a spus că îi este "scârbă" de românii care au ieşit să-l susţină pe Raed Arafat, după ce acesta din urmă şi-a dat demisia din Ministerul Sănătăţii.

În luna ianuarie, sute de persoane au ieşit în stradă după ce Raed Arafat şi-a dat demisia din postul de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, din cauza proiectului de lege a sănătăţii.

Gigi Becali a comentat atunci, cu privire la mişcările de solidaritate pentru doctorul Raed Arafat, spunând că nu este de acord cu susţinerea arătată de români pentru "un arab". Acesta s-a declarat "scârbit" să vadă cum populaţia ţării a ieşit în stradă să îl apere pe Raed Arafat.

"M-am uitat cu scârbă la televizor! Mi-e scârbă de românii care au ieşit în stradă!", a spus Becali. "Cum să ţin cu un arab împotriva preşedintelui ţării mele?".

Miercuri, finanţatorul Stelei a explicat la România TV că nu a discrimnat pe nimeni şi că el nu o să ţină niciodată cu un străin, indiferent de ce naţionalitate este.

"Atunci m-am referit că nu ţin cu un străin. În speţă era arab, în detrimentul unui român. Asta am spus eu. Care e discriminarea, unde jignirea? Niciodată, chiar dacă n-are dreptate românul, eu ţin tot cu românul şi nu ţin cu arabul, cu neamţul sau francezul. Eu când îmi spun opinia, nu discriminez", a declarat Gigi Becali.

Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat în acest caz, decizia de a-l amenda pe Becali fiind luată în şedinţa din 29 februarie.

loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 mar 14:28
Răspunde | Votează email 0 email
MONA
DACA VB.............................. NA
08 mar 22:31
...lei, dupa ce a spus ca ii este "scarba" de romanii care au iesit in strada sa-l sustina pe Raed Arafat, informeaza RTV.net. ...
08 mar 00:29
Votează email 0 email
...a spus ca ii este “scarba” de romanii care au iesit in strada sa-l sustina pe Raed Arafat, informeaza RTV.net. In luna ianuarie, sute de persoane au iesit in strada dupa ce Raed Arafat si-a dat demisia din postul de subsecretar de stat in Ministerul...
07 mar 19:30
Răspunde | Votează email 0 email
Nume
Un o i e r si cu asta basta. Dac nu stie a respecta oamenii sa mearga la el la .... pipera :))))
07 mar 18:28
...s-a autosesizat în acest caz, decizia de a-l amenda pe Becali fiind luată în şedinţa din 29 februarie. Sursa ...
07 mar 18:28
...s-a autosesizat în acest caz, decizia de a-l amenda pe Becali fiind luată în şedinţa din 29 februarie. Sursa ...
07 mar 18:05
Răspunde | Votează email 0 email
geo
Ungurul asta are ceva cu Becali de il amendeaza mereu....dar pe BOZGORII aia care vin cu steagul Ungariei ii apara...Becali a spus corect ce a spus...bravo lui ca are singe in instalatie sa spuna cinstit despre ce este vorba
1
EUR
4.8314
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H