Gigi Becali, amendat pentru mesajele trimise unui procuror. Fiecare SMS a costat 5000 de lei

Gigi Becali a fost amendat pentru mesajele trimise unui procuror. Este vorba de anchetatorul care îl vizează pe George Becali și pe nepotul său şi care l-a pus să plătească de șapte ori pe omul de afaceri pentru SMS-urile trimise.

03 apr. 2021, 10:36
Gigi Becali, amendat pentru mesajele trimise unui procuror. Fiecare SMS a costat 5000 de lei
Gigi Becali, amendat pentru mesajele trimise unui procuror

Gigi Becali, amendat pentru mesajele trimise unui procuror. Potrivit declaraţiilor acestuia, latifundiarul din Pipera i-a trimis mai multe SMS-uri anchetatorului, care a fost extrem de deranjat şi l-a amendat pentru fiecare mesaj. În total, a primit șapte amenzi din care a plătit șase din ele, iar pe ultima a contestat-o.

Citeşte şi: Gigi Becali, reacţie dură după acuzele lui Aurel Pădureanu: „Nu e treaba mea. Eu nu am case să le dau”

Gigi Becali, amendat pentru mesajele trimise unui procuror

Am dat niște mesaje procurorului. Am dat mesajele de prietenie, ca la un prieten i-am vorbit. A zis că sunt niște mesaje care nu sunt adecvate și nepotrivite și mi-a dat amendă 5.000, 5.000 5.000.

Mai dădeam cât un mesaj, mai dădea cât o amendă și ultima amendă am contestat-o și atât nu mai am treabă cu el„, a spus Gigi Becali pentru Antena 3.

Relația dintre Nelu Ploieşteanu și Gigi Becali

Nelu Ploieşteanu a cântat pentru mai mulți oameni de afaceri de-a lungul carierei sale, printre care și șefi din fotbalul românesc. Artistul a avut o relație foarte apropiată și cu Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

Nelu Ploieșteanu a murit din cauza COVID-19 la vârsta de 70 de ani, după ce a fost internat în stare gravă în ultimele două săptămâni. Marele artist i-a fost alături lui Gigi Becali chiar și când latifundiarul din Pipera a intrat la închisoare.

Prietenii nu se lasă la greu! Niciodată! Aş vrea să-i cânt lui Gigi Becali la telefon… Dacă mi-ar cere asta, i-aş cânta cu drag, măcar la telefon, aşa cum am făcut la toate chefurile la care m-a chemat în decursul anilor”, spunea Nelu Ploieşteanu când Gigi Becali se afla la închisoare.

Mai mult, Gigi Becali avea trei melodii dragi sufletului de la marele artist Nelu Ploieșteanu: „Vagabondul vieţii mele”, „Când eram în vremea mea” şi „Căpitane de judeţ”, scrie ProSport.