Gigi Becali şi-a scos televizorul afară din casă! Motivul pentru care patronul FCSB şi-a ieşit din minţi!

Gigi Becali a venit cu o decizie radicală. Latifundiarul din Pipera a decis săs coată afară din bucătărie televizorul pe care îl avea acolo.

11 mart. 2021, 12:15
Gigi Becali şi-a scos televizorul afară din casă! Motivul pentru care patronul FCSB şi-a ieşit din minţi!

Gigi Becali şi-a scos televizorul afară din casă. Patronul FCSB spune că a luat această decizie ca să nu mai „păcătuiască”. Acesta nu le mai permite nici celor dragi să stea cu ochii lipiţi de ecrane în timpul mesei.

Gigi Becali şi-a scos televizorul afară din casă! Motivul pentru care patronul FCSB şi-a ieşit din minţi!

Becali spune că i s-a pus pata pe televizorul din bucătărie, și că l-a scos de tot din casă, când a văzut că, în timp ce iau masa, membrii familiei lui stau cu ochii în ecran, și că la fel face și el. Becali spune că știrile care apar la televizor îl neliniștesc, îl obosesc și îl determină să facă păcate.

„L-am scos de tot din casă. am prins mai mare putere, oboseala ți-o dă altul. Nu mai vreau și nu mai suport și gata. Duhul lumii, adică al televizoarelor. Dacă vorbesc, fac păcate. Sunt vreo 6 păcate, de ce să le fac? Mai bine tac și nu mai fac păcate. Am făcut bine, dar multe păcate când am vorbit. La televizor nu mă uit, nici nu știu despre ce e vorba.

La televizor mă uit la meci și în pauză închid și gata. Nu mai vreau păcate, nu mai vreau lume. E duhul lumii care duce la slavă deșartă, a mai spus latifundiarul din Pipera”, a declarat Becali la Antena Stars.

De altfel, se pare că ar fi renunțat la ideea ca FCSB să evolueze pe Stadionul Steaua, noua arenă de 100 de milioane de euro din Ghencea.

„Unde să joc în Ghencea? Joc în Ghencea într-o ţară normală. Pentru ce-mi trebuie scandaluri? Joc în Ghencea dacă îmi zice ministrul Apărării. Să mă sune şi să îmi spună: „Domnule Becali, te rog eu să joci, dacă vrei, în Ghencea!”. Dacă nu îmi zice, nu joc. Ce-mi trebuie balamuc? Gata, am 63 de ani, nu mai am puterea să mă lupt”, a declarat Becali pentru as.ro.

Gigi Becali a mai adăugat că cei de la CSA Steaua vor fi obligați să plătească pentru a putea folosi arena din Ghencea. „CSA trebuie să plătească pentru a juca pe Ghencea. Că e din bani publici făcut. Dacă cei de la CSA nu plătesc, atunci o să îi ia Curtea de Conturi. Nu au cum să nu plătească. Nu le permite legea. Cine își permite să facă asta o să aibă dosar penal!”, a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi: Gigi Becali, după ce Florinel Coman a fost prins conducând cu viteză şi fără permis valabil: „Se poate să-i dea puşcărie 1, 2, 3 ani, e adevărat. E grav, dar nu chiar atât de rău”