EXCLUSIV. Gigi Becali ameninţă ARMATA cu DNA. „Abuz în serviciu!”

Gigi Becali joacă tare în războiul cu Armata. Imediat după întâlnirea dintre Valeriu Argăseală şi George Boroi, în care s-au reluat negocierile pentru revenirea echipei în Ghencea, Gigi Becali a ieşit la atac, în direct la România TV.

10 sept. 2015, 13:27
EXCLUSIV. Gigi Becali ameninţă ARMATA cu DNA. „Abuz în serviciu!”

Gigi Becali îi ameninţă pe generalii care se ocupă de CSA Steaua cu o plângere la DNA. Motivul: baza sportivă se degradează, în loc ca ea să producă bani prin închirierea către FC Steaua.

„Nu vedeţi că în ţara asta nu faci nimic fără DNA? Toată lumea îşi face de cap! Aceste terenuri, baza sportivă, sunt proprietatea statului român, administrate de CSA Steaua. Dacă tu, CSA, nu ai activitate fotbalistică, pentru ce le ţii, să dai bani de la Armată, să le întreţii? De ce nu le dai cuiva care are echipă de fotbal? Nu e logic să le dai unei echipe de fotbal, să iei bani? Păi, tu dai bani, nu e abuz în serviciu?”, a spus Gigi Becali la România TV.

„DNA nu ţine cont de unde eşti, dacă faci abuz, plăteşti penal!”, a ameninţat Gigi Becali.

CITEŞTE ŞI Gigi Becali, reacţie INCREDIBILĂ la adresa CSA Steaua

Întrebat cum comentează intervenţia lui Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD, în acset scandal, Gigi Becali a răspuns: „Bine face! PSD conduce ţara şi şi-a asumat guvernarea, păi, atunci trebuie rezolvată şi situaţia cu Steaua! PSD trebuie să gestioneze şi fotbalul!”.

CITEŞTE ŞI Anunţ IMPORTANT făcut de Valeriu Argăseală după întâlnirea cu generalii de la CSA