Gigi Becali, reacţie INCREDIBILĂ la adresa CSA Steaua

Gigi Becali a comentat întâlnirea dintre Valeriu Argăseală și George Boroi și spune că cele două părți încă n-au ajuns la un acord în legătură cu revenirea pe stadionul din Ghencea.

09 sept. 2015, 19:10
Gigi Becali, reacţie INCREDIBILĂ la adresa CSA Steaua

„N-am recuperat nimic pentru că o marcă nu face parte din patrimoniu. Ea nu poate fi evaluată ca patrimoniu. Ea nu are o valoare. Dovada e că ei nu au ce să evalueze pentru că nu au patrimoniu. Am primit niște acte unde se află semnătura ministrului și a trei generali. Eu o să vin cât de curând și o să prezint actele care aprobă statutul nostru. Acte semnate de ministru. Azi a fost doar un praf în ochii ministrului.

CITEŞTE ŞI Anunţ IMPORTANT făcut de Valeriu Argăseală după întâlnirea cu generalii de la CSA

Baza sportivă din Ghencea e proprietatea statului român și e dată în administrare clubului sportiv, dar ei n-au fotbal. Te întreabă DNA-ul că de ce tu, care ai o bază de fotbal, dar n-ai fotbal, ții baza în paragină? Ei acum ce au făcut… Vali le-a zis să reia negocierile. Ei încă mai contestă că Steaua să nu se mai numească Steaua și să fim retrogradați. Păi, ce fel de pace e asta?! Încă nu s-a semnat nimic. Mâine cei de la armată vor comunica ministrului că s-au întâlnit cu noi, că nu știu ce. Doar praf în ochi!

CITEŞTE ŞI S-a încheiat întâlnirea dintre Steaua şi oficialii Armatei. Comunicatul oficial, după întrevedere

Legat de stadion au zis că vor mai pune niște clauze în contract, că nu știu ce e cu marca. Le-am zis să stingem litigiile toate… Ei în continuare cer dezafilierea Stelei”, a spus Gigi Becali la Sport.ro.

„Mâine le trimitem o ofertă concretă că vrem să închiriem stadionul pentru că e proprietatea statului român. E bază sportivă pentru fotbal, iar ei neavînd fotbal trebuie să o închirieze să ia niște bani. Dacă nu, mergem la DNA. Vom juca toate meciurile pe Ghencea dacă vom ajunge la un acord. Dacă ei au ofertă de la noi, de ce au refuzat-o? Gata, e abuz în serviciu!”, a încheiat Gigi Becali.