Gigi Becali ameninţă cu tribunalul! „Nu există aşa ceva. O să-i fac plângere!”

Gigi Becali neagă informațiile publicate pe siteul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, care a anunțat că marți au început audierile în dosarul penal în care latifundiarul e acuzat de ultraj.

28 feb. 2019, 08:19
Gigi Becali ameninţă cu tribunalul! „Nu există aşa ceva. O să-i fac plângere!”

Gigi Becali neagă și amenință cu tribunalul.

„Nu există așa ceva. N-am fost audiat. E fake din partea lui Sorin Dumitrașcu, preşedintele FSANP. El a făcut o plângere la Parchet de amenințare sau ultraj. La parchet l-au trimis la Miliție, iar acolo îl chemi pe nebun – spun la modul general nebun – să dai declarații. Pe Gigi Becali îl sună de la miliție și am vorbit cu doamna de la penitenciar și spune că n-am amenințat-o, dar trebuie să dai declarații. Orice nebun face o plângere despre mine trebuie să vin eu la poliție să zic că nu am amenințat? Știu că oamenii în România n-au discernământ juridic. Toată lumea din presă ia știrea și o rostogolește. Domnului Dumitrașcu îi fac plângere pentru denunț calomnios”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali, cercetat penal pentru ultraj. Prima reacţie: ce spune despre mesajul trimis directorului Penitenciarului Jilava

Problemele patronului vicecampioanei au pornit la data de 19 august 2017, după ce a făcut un autodenunț în direct la România TV.

„La acea dată, într-o emisiune televizată, fostul deținut Gheorghe Becali a recunoscut că a transmis o serie de mesaje de amenințare directorului Penitenciarului Jilava pe motiv că nu i-ar fi aprobat o nouă învoire pentru vărul său, Victor Becali. Această faptă îmbracă elementele constitutive ale infracțiunii de ultraj și, având în vedere că cel în cauza a mai fost condamnat pentru infracțiuni care implică amenințări duse până la capăt, am cerut intervenția autorităților”, se arată în comunicatul emis de FSANP.

Mai mult, FSANP susține că „Administrația Penitenciarelor ar fi dezinformat opinia publică și continuă să acopere neregulile în legătură cu detenția și, după liberare, amenințările lui Gigi Becali, așa cum a făcut-o și în situația fostului și actualului deținut Cristian Borcea, recentul beneficiar a 10 permisii într-un singur an, campion din pix la muncă, învățătură, învoiri și câștiguri pentru liberarea condiționată”.

Lovitură DEVASTATOARE pentru GIGI BECALI. Are DOSAR PENAL pentru ULTRAJ după ce a ameninţat la TV un director de penitenciar VIDEO

Gigi Becali a fost eliberat condiționat din închisoare la data de 3 aprilie 2015. Acesta a fost condamnat la 3 ani și jumătate în 2013, în cazul schimbului de terenuri cu Ministerul Apărării Naționle, la care s-au adăugat alte șase luni pentru condamnarea în „Dosarul Valiza”.