Gigi Becali, TUN de 1,2 MILIOANE DE EURO! A câştigat banii într-un proces cu STATUL ROMÂN

Gigi Becali a primit o veste bună, după ce magistraţii l-au "achitat" de o datorie de 1,2 milioane de euro către ANAF. Latifundiarul din Pipera are, totuşi, în continuare de plătit o sumă importantă către Fisc.

14 sept. 2018, 07:43
Gigi Becali, TUN de 1,2 MILIOANE DE EURO! A câştigat banii într-un proces cu STATUL ROMÂN

Gigi Becali a fost trecut în 2009 de ANAF pe lista celor care au afaceri imobiliare fără să achite TVA. Nu mai puţin de 53 de cazuri au descoperit procurorii în contul lui Gigi Becali, iar în buzunarul omului de afaceri au intrat 53 de milioane de euro.

Lovitură DE TEATRU în dosarul folosirii ilegale a mărcii STEAUA. Ce au invocat avocaţii lui Gigi Becali în INSTANŢĂ

Latifundiarul din Pipera avea de plată două milioane de euro către ANAF, iar pentru 13 dintre cele 53 de cazuri a fost nevoit să achite retroactiv TVA-ul. În august 2016, datoria lui Gigi Becali către ANAF ajunsese la 9,6 milioane de lei, aproximativ două milioane de euro.

Gigi Becali aruncă BOMBA! „Iau înapoi ISTORIA şi PALMARESUL, o să ne numim iar Steaua! Stadionul din Ghencea se face pentru mine!”

Boss-ul FCSB a făcut, însă, contestaţie, şi, recent, judecătorii i-au dat, în parte, dreptate. Magistraţii i-au şters o datorie de 1,2 milioane de euro la ANAF, iar acum mai are de achitat în jur de 800.000 de euro, scrie Cancan.