Gigi Becali, anunţ BOMBĂ din închisoare

Cartea pe care Gigi Becali a scris-o in inchisoare a fost lansata pentru publicul larg si poate fi cumparata din librarii. Intitulata “Muntele Athos, patria Ortodoxiei”, cartea include si trairile pe care Gigi Becali le are in inchisoare.

25 nov. 2014, 13:05
Gigi Becali, anunţ BOMBĂ din închisoare

Gigi Becali vrea să iasă cu orice preţ din închisoare. Desi s-a zbatut mult sa iasa mai repede din spatele gratiilor. Becali scrie in carte ca nu mai este suparat ca se afla dupa gratii. Mai mult, Becali priveste perioada de temnita drept un cadou divin.

Gigi Becali, SCRISOARE EMOŢIONANTĂ din închisoare

„Timpul petrecut in temnita a fost cu siguranta cel mai pretios si folositor din viata mea. Aceasta pentru ca astfel am cunoscut drumul mantuirii pe care, desi credeam ca-l stiu, nu-l cunosteam nicidecum. In temnita am fost mai aproape de Hristos si asta este totul. Caci ce conteaza un an sau doi cand ai in fata vesnicia?”, scrie Becali in carte, potrivit editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor.

Cartea semnata de Gigi Becali a fost tiparita in 9.000 de exemplare si costa 40 de lei.Patronul Stelei vrea sa scoata pe piata al doilea volum anul urmator. Prin acest pas, Becali spera sa-si micsoreze pedeapsa, scrie ziare.com In total, Gigi Becali efectueaza, incepand cu mai 2013, trei ani si jumatate de inchisoare