Dănuț Lupu părăsit în spatele gratiilor! Care este motivul pentru care soția lui nu îl vizitează în închisoare

Fostul fotbalist, Dănuț Lupu, se află în spatele gratiilor, după ce s-a urcat la volan fără a deține un permis de conducere. Acest lucru s-a întâmplat în repetate rânduri, iar, recent, acesta a fost arestat pe Aeroportul Henri Coandă.

27 oct. 2023, 20:54
Dănuț Lupu părăsit în spatele gratiilor! Care este motivul pentru care soția lui nu îl vizitează în închisoare
Dănuț Lupu părăsit în spatele gratiilor! Care este motivul pentru care soția lui nu îl vizitează în închisoare

Dănuț Lupu se află în detenție la Penitenciarul Rahova, acesta fiind arestat, după ce în anul 2001 a fost surprins conducând repetat o mașină fără a deține permis de conducere. Fostul fotbalist a fost condamnat la o pedeapsă de 7 luni și 10 zile de închisoare. Până în prezent, soția lui nu l-a vizitat niciodată în închisoare.

Citește și: Cât va sta Dănuţ Lupu în închisoare. Fostul internaţional român nu va beneficia de regim deschis

În schimb, fiul său, Răzvan, îl vizitează cu regularitate și îi aduce pachete cu mâncare în zilele de vizită. Conform informațiilor obținute prin Administrația Națională a Penitenciarelor, Dănuț Lupu menține contactul constant cu soția sa, prin intermediul telefonului, și îi comunică că se simte rău în închisoare.

Dănuț Lupu nu a obținut niciodată un permis de conducere, deoarece a eșuat în mod repetat la proba teoretică. Ultima dată când a fost prins conducând, acesta a susținut că are probleme de sănătate și a fost nevoit să consulte un medic.

Gheorghe Hagi și Dănuț Lupu au fost camarazi de echipă pe parcursul unui lung interval de timp, dar relația lor a fost marcată și de divergențe. Gică Hagi a transmis un mesaj prin care și-a exprimat regretele față de situația în care se află Dănuț Lupu.

„E un fost coleg de-al meu, cu care am stat împreună. Îmi pare nespus de rău că i s-a întâmplat lucrul ăsta. Trece printr-o perioadă pe care nimeni nu o dorește. Nimeni! E ultimul lucru la care se gândește fiecare: „Aoleu, să nu ajung acolo”. Îmi pare foarte rău. Sper să treacă peste lucrul ăsta foarte rapid. Să vină, să fie liber, să iasă și să fie cu noi. Nu, niciodată (n.r.: nu a avut ceva cu Dănuţ Lupu). Ce să am? Am fost colegi, am jucat, am fost câteodată rivali. Pur și simplu, din punctul meu de vedere, nu am avut nimic, niciodată. Respect total, o zic fără nicio problemă. Am spus că nu mă supăr pe niciun coleg de-al meu”, a declarat Gigă Hagi, potrivit fanatik.ro.

Citește și: Cum au motivat judecătorii condamnarea cu executare a lui Dănuţ Lupu: „A perseverat pe cale infracţională, fără a ţine seama de clemenţa soluţiei de amânare a aplicării pedepsei”