GIGI BECALI ar putea avea surprize la licitaţia pentru siglă. Avertismentul CSA Steaua

Gigi Becali a transmis miercuri, prin Marius Ianuli, că va face tot posibilul pentru a recupera emblema Stelei, însă preşedintele Clubului Sportiv al Armatei, George Boroi, a avertizat joi că situaţia este mai complicată decât crede patronul echipei de fotbal.

16 apr. 2015, 15:10
GIGI BECALI ar putea avea surprize la licitaţia pentru siglă. Avertismentul CSA Steaua

George Boroi, preşedintele CSA Steaua, a anunţat joi că după evaluarea siglei se va face o licitaţie la care poate participa oricine, astfel că emblema ar putea fi obţinută de altcineva decât Gigi Becali.

Este un proces de evaluare a siglei, da? Atunci când se va termina, se va face o licitaţie publică, toată lumea va afla care este această evaluare făcută de un evaluator autorizat şi atunci probabil lumea îşi poate da cu părerea„, a declarat Boroi, potrivit Digi Sport.

Citeşte şi Gigi Becali rupe tăcerea: „Băieţi, gata, s-a terminat!”

Gigi Becali a transmis miercuri un mesaj, prin intermediul team-managerului Marius Ianuli, în care afirma: „Eu vă spun doar atât, că noi de două luni şi ceva încercăm să tot avem un răspuns din partea CSA. Încă ceva ce s-a transmis greşit, palmaresul clubului Steaua aparţine în exclusivitate S.C. F.C. Steaua Bucureşti S.A. prin decizie judecătorească. Steaua aceasta este continuarea Stelei„.

Totodată, prin intermediul lui Viorel Păunescu, Gigi Becali a declarat că postul de antrenor al lui Costel Gâlcă nu este în pericol.