Gigi Becali ar putea fi eliberat. Decizia se ia în două zile

Pentru patronul Stelei, sosirea sărbătorilor de iarnă ar putea reprezenta o bucurie mai mare ca niciodată! Acest lucru se datorează faptului că omul de afaceri are șanse bune să fie eliberat definitiv din arest, iar instanța se va pronunța în acest sens pe 24 octombrie, adică peste două zile.

22 oct. 2014, 10:48
Gigi Becali ar putea fi eliberat. Decizia se ia în două zile

GIGI BECALI ar putea fi eliberat. Au mai rămas doar două zile pînă cînd Gigi Becali ar putea fi absolvit de vină în Dosarul “Valiza”! Dacă magistrații vor da verdict favorabil, atunci latifundiarul din Pipera va rămîne doar cu condamnarea din dosarul schimburilor de terenuri cu MApN, adică cea de trei ani, însă el a ispășit pînă acum mai mult de jumătate din pedeapsă și cum a întreprins mai multe activități pe perioada detenției, șansele să fie eliberat pînă la finalul anului au crescut exponențial. Aceste lucruri i-au fost aduse la cunoștință lui Becali chiar de oamenii care îl apără, scrie fanatik.ro.

Gigi Becali, OPERAŢIE DE URGENŢĂ. Diagnostic CUMPLIT al MEDICILOR

Ipoteza este confirmată chiar de avocatul său, Bogdan Vlad, care a lăsat de înțeles cu cîteva zile în urmă pentru FANATIK.RO că șansele ca patronl Stelei să primească pe 24 octombrie un răspuns favorabil sînt foarte ridicate. “Noi credem că este o posibilitate foarte mare ca domnul Becali să fie eliberat, dar nu pot să ofer verdicte în locul instanţei. Este doar părerea mea, avocatul lui George Becali. Acea sumă de bani oricum nu trebuia considerată mită, a stimulat o echipă care nu avea treabă cu Steaua, iar jucătorii au fost catalogaţi funcţionari publici pentru ca instanţa să îmi condamne clientul”.

Gigi Becali a dat în judecată Penitenciarul Jilava