Gigi Becali are nevoie urgentă de tratament. Vezi care este secretul pe care îl ascunde de 10 ani

Gigi Becali suferă de 20 de ani de hernie de disc, însă nu a vrut să se opereze. Potrivit cancan.ro, în ultimul deceniu Gigi Becali a mers an de an la Viena, unde a făcut infiltraţii pentru a-şi întări discul vertebral. Intervenţia era una delicată şi îl costa pe patronul Stelei aproximativ 10.000 de euro.

06 ian. 2014, 16:14
Gigi Becali are nevoie urgentă de tratament. Vezi care este secretul pe care îl ascunde de 10 ani

Gigi Becali suportă tot mai greu regimul de detenţie, iar asta şi din cauza problemelor de sănătate. Reporterii cancan.ro au aflat că durerile de spate ale patronului Stelei devin din ce în ce mai greu de suportat, asta pentru că acesta suferă de hernie de disc, încă din tinereţe.

Citeşte şi Revelion la puşcărie. Cum a petrecut Gigi Becali noaptea dintre ani

Teama de operaţie l-a făcut pe Gigi Becali să caute alte soluţii de vindecare sau calmarea a durerilor, el găsindu-le departe de ţară, în Austria. Astfel, de mai bine de 10 ani, el merge anual la o clinică privată din Viena, unde îşi face infiltraţii cu un gel care are rolul de a întări discul vertebral. Costurile totale ajungeau la 10.000 de euro.

Potrivit CanCan, în ultimele două luni problemele s-au acutizat, asta şi pentru că Gigi Becali nu a apucat nici la începutul lui 2013 să meargă la Viena pentru tratament, din cauza problemelor cu afacerile şi cu justiţia.

Citeşte şi Gigi Becali este suspect de tuberculoză. Patronul Stelei ar fi putut contacta boala în puşcărie