Gigi Becali aruncă BOMBA! „Dacă băteam pe Clinceni, ajungeam la DNA!”

Gigi Becali a declarat că, în cazul în care FCSB ar fi învins, luni, pe Academica Clinceni, în etapa a 24-a din Liga 1, ar fi fost sesizată DNA. FCSB - Clinceni s-a terminat 0-0.

11 feb. 2020, 11:50
Gigi Becali aruncă BOMBA! „Dacă băteam pe Clinceni, ajungeam la DNA!”

Gigi Becali a reacţionat în contextul în care presa a publicat dosumente oficiale care demonstrează implicarea neregulamentară a lui Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali, la Academica Clinceni. „Eu sunt arhitectul Clinceniului, eu am decis salarii, buget”, spunea, de altfel, Vasile Geambazi.

„Dacă-i băteam aseară, se făcea o reclamație la DNA și intervenea procurorul care-mi zicea: „Știu eu că știi tu altceva!”, așa cum îmi spune mie unul acum într-un proces. A înnebunit lumea în țara asta! Trebuie să se desființeze DNA-ul pentru a se liniști lucrurile în România”, a spus Gigi Becali.

FCSB – CLINCENI 0-0 în etapa a 24-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Gigi Becali a mai afirmat că arbitrul partidei, Iulian Dima, a fost contra FCSB: „Dima a arbitrat împotriva noastră. Am avut un penalty clar. Eu n-am niciun grad de rudenie cu el, așa cum se spunea. L-am văzut odată la o înmormântare. E machedon. Lui i-a fost frică să arbitreze”.

Gigi Becali face referire la o fază care s-a petrecut în minutul 84. La un șut din interiorul suprafeței de pedeapsă, balonul expediat de Tănase l-a lovit în mână pe Albu, însă jucătorul de la Clinceni avea mâna lângă corp și chiar a încercat s-o retragă în momentul contactului, motiv pentru Iulian Dima nu a dictat penalty!