Gigi Becali aruncă BOMBA în scandalul anului. „Să mă sune ministrul Apărării și să mă roage!”

Gigi Becali 62 de ani pare să fi renunțat la ideea ca FCSB să evolueze pe Stadionul Steaua, noua arenă de 100 de milioane de euro din Ghencea.

03 mart. 2021, 17:03
Gigi Becali aruncă BOMBA în scandalul anului. „Să mă sune ministrul Apărării și să mă roage!”

Gigi Becali aruncă BOMBA în scandalul anului. patronul lui FCSB a declarat  că va juca în Ghencea doar dacă va fi rugat de ministrul Apărării!

Gigi Becali aruncă BOMBA în scandalul anului

„Unde să joc în Ghencea? Joc în Ghencea într-o ţară normală. Pentru ce-mi trebuie scandaluri? Joc în Ghencea dacă îmi zice ministrul Apărării. Să mă sune şi să îmi spună: „Domnule Becali, te rog eu să joci, dacă vrei, în Ghencea!”. Dacă nu îmi zice, nu joc. Ce-mi trebuie balamuc? Gata, am 63 de ani, nu mai am puterea să mă lupt”, a declarat Becali pentru as.ro.

Rareș Bogdan s-a mutat lângă Gigi Becali. Cum este patronul lui FCSB ca vecin: „Cumpăr brânză de la el!”

Gigi Becali a mai dăugat că cei de la CSA Steaua vor fi obligați să plătească pentru a putea folosi arena din Ghencea. „CSA trebuie să plătească pentru a juca pe Ghencea. Că e din bani publici făcut. Dacă cei de la CSA nu plătesc, atunci o să îi ia Curtea de Conturi. Nu au cum să nu plătească. Nu le permite legea. Cine își permite să facă asta o să aibă dosar penal!”, a declarat Gigi Becali.

FCSB preferă „Arcul de Triumf”

FCSB a făcut deja cerere pentru a folosi arena „Arcul de Triumf”, dar situaşia este dificilă: „Am văzut că ăsta de la rugby (n.r. – Alin Petrache, președintele federației) vrea să readucă stadionul pentru rugby. Cum să readucă stadionul? A fost făcut cu destinația fotbal. E teren de fotbal. Dacă statul și investește o sumă de bani pentru fotbal, tu spui că nu dai voie? În România nu se ține cont de lege!”.

Gică Popescu: „Stadionul trebuie să producă bani!”

„Fiind unicul proprietar, Ministerul Apărării e unicul care poate decide cine joacă acolo! E foarte greu de administrat un stadion. Are o politică aparte. Poate fi un centru de pierdere sau un centru de profit. Ministerul Apărării va încerca să facă din acest stadion ceva din care să nu piardă bani. E un subiect extrem de dificil, având în vedere rivalitatea dintre CSA și FCSB. Fiind stadioane făcute din bani publici, ar trebui să profite cât mai multă lume de ele”, a spus Gică Popescu, consilier guvernamental pentru Euro.


loading...
Partenerii noștri