Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu. „Ne faci filozofie și după te duci să mănânci bătaie!”

Gigi Becali l-a atacat dur pe selecționerul Edi Iordănescu din cauza rezultatelor slabe ale echipeie naționale de fotbal şi a comentat grupa de calificare a României la Euro 2024.

10 oct. 2022, 18:36
Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu. „Ne faci filozofie și după te duci să mănânci bătaie!”
Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu. "Ne faci filozofie și după te duci să mănânci bătaie!"

Gigi Becali, atac devastator la adresa lui Edi Iordănescu. „Nu mă interesează echipa națională. Stai, să vedem! Dacă câștigăm două meciuri, poate. Mie nu-mi place echipa care pierde încontinuu cu echipe mici. Două meciuri să câștigăm și după sunt cu echipa națională. Eu nu sunt învățat cu bătaia. Nu am acceptat bătaia. Cum să o accept acum? Dacă bate Andorra și Belarus, după să mă întrebați de echipa națională, o să vorbesc cu dragoste despre ea. Dar nu bătăi, bătăi, bătăi! Lasă-mă cu bătăile”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Euro 2024. România a avut noroc la tragerea la sorţi a preliminariilor. Elveţia şi Israel, principalele adversare

„Eu am o familie apropiată de familia lui Edi. Chiar dacă am mai zis noi și ne-am certat, nu contează. Nu m-am certat și cu nașul meu, Hagi? Și acum îl iubesc, e nașul meu! Și pe Edi îl iubesc, dar atât îi transmit: lasă, bă, filozofia și nu mai vorbi atât de mult la televizor. Muncă, muncă și gata. Atât ne faci filozofie și după te duci să mănânci o bătaie. Vai, dar ce filozofie ai făcut tu, ești mare inteligent. Băi, după te faci de râs când mănânci bătaie. Câștigă două meciuri și după aia filozofie, Edi! După să te duci la televizor să faci filozofie”, a mai spus patronul celor de la FCSB.

Edi Iordănescu, scrisoare către fanii naţionalei după ce a semnat nou contract cu FRF. „Haideţi să fim toţi o echipă şi să ne calificăm!”

România va juca în Grupa I a preliminariilor Euro 2024 din Germania, alături de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra, conform tragerii la sorți care a avut loc, duminică, la Frankfurt. Meciurile din preliminariile Euro 2024 se vor disputa în perioada martie – noiembrie 2023, urmând a fi decise 20 dintre selecţionatele calificate: primele două clasate în fiecare grupă. Alte trei reprezentative îşi vor câştiga locul la turneul final în urma play-off-urilor Ligii Naţiunilor, în martie 2024.