Gigi Becali avertizează: DNA se poate implica în lupta pentru titlu. Care sunt fotbaliştii ascultaţi de procurori

Gigi Becali îi avertizează pe jucătorii de la ASA Tg. Mureş şi Pandurii Târgu Jiu, viitoarele adversare ale Astrei Giurgiu, şi a lăsat de înţeles că fotbaliştii Marius Constantin (ASA) şi Cristi Săpunaru (Pandurii) se află în atenţia procurorilor DNA.

20 apr. 2016, 09:19
Gigi Becali avertizează: DNA se poate implica în lupta pentru titlu. Care sunt fotbaliştii ascultaţi de procurori

„Cred că nimeni nu-şi permite să facă blaturi. Dacă cineva încearcă la ora asta să facă aranjamente, dacă bat apropouri.. că te duc la mine, că te duc în Liga Campionilor… DNA-ul înregistrează tot, se pot întâmplă multe, chiar acte de corupţie. Nu cred că cineva se poate da la o parte. De la ASA e un singur jucător care ar avea duşmănie pe Steaua, Marius Constantin. E rapidist, e prieten bun cu Şumudică. Trebuie să aibă grijă să nu vorbească tâmpenii cu alţi jucători. Le transmit că să înţeleagă ei şi toată lumea că DNA-ul e cu ochii pe meciurile care mai sunt. DNA-ul stă cu lupa şi înregistrează totul.

Citeşte şi Steliştii au făcut chef de supărare. Au petrecut cu Bebe Cămătaru, după înfrângerea cu Astra FOTO

Nu acuz, că nu vreau ceartă, duşmănie. Eu vreau pace şi le atrag atenţia să fie liniştiţi. Eu am trecut prin ce am trecut, cine n-a trecut… le transmit să nu facă ce nu trebuie. Cea mai mare încredere o am în ASA Tg. Mureş. Pe urmă în Dinamo, pe urmă în Pandurii. Suporterii lui Dinamo poate vor să ia Astra titlul. Dar acolo e un antrenor, Rednic, pe care nu-l interesează decât să termine cât mai sus. Nu se da nimeni la o parte.

Toată lumea are ambiţie să joace meciurile astea că să demonstreze că sunt de onoare şi că au valoare. Se mai încearcă… Dar nu cred că pune botul nimeni. Jucătorii nu sunt proşti! Mai e un jucător de la Pandurii care e ascultat cu toate mijloacele tehnice! Ştiu nişte lucruri şi le ştiu sigur pentru că mi le-au spus unii oameni. N-am vrut să fac public totul, dar acum vă spun. Să înţeleagă unul de la ASA şi unul de la Pandurii că sunt vizaţi şi ascultaţi cu toate mijloacele tehnice!„, a spus Becali la Sport.ro.

Nu vreau să mă cert cu nimeni, am spus ca să atenţionez, ei trebuie să înţeleagă că nu neapărat trebuie să primeşti bani ca să vinzi un meci. Chiar dacă ţi se fac promisiuni, transferuri, etc şi alea sunt drepturi necuvenite şi ar influenţa campionatul. Nu vreau să mă cert, le fac un bine. Mi-au spus anumite persoane şi i-am atenţionat„, şi-a întărit Gigi Becali spusele, la România TV.

Declaraţia lui Gigi Becali vine în contextul în care în următoarele etape Astra Giurgiu, care are şase puncte avans în faţa Stelei, are de jucat cu ASA Târgu Mureş, Dinamo şi Pandurii.