Gigi Becali a împărţit nevoiaşilor teancuri de bani! Scene incredibile la „Palat” FOTO

Gigi Becali a făcut o baie de mulțime și a împărțit bani în stânga și în dreapta, ca-n vremurile bune, fără să poarte mască de protecţie! Patronul celor de la FCSB n-a stat prea mult pe gânduri atunci când în fața "Palatului" din  Aleea Alexandru s-au adunat mai mulți nevoiași.

02 nov. 2020, 06:54

Gigi Becali a ieșit în fața vilei însoțit de unul dintre bodyguarzi şi a făcut o adevărată baie de mulțime, cu un teanc de bani în mână. Fără mască ori mănuși de protecție și fără să țină cont de distanțarea socială, omul de afaceri a împărțit bancnote în stânga și în dreapta, așa cum făcea și înainte de pandemie.

Dezvăluiri incredibile din tinereţea lui Gigi Becali. „Prima oară a făcut sex cu nepoata lui Dej şi avea ciorapii de lână în picioare”

După ce a epuizat teancul de bancnote de 100 de lei, s-a urcat la volanul Bentley-ului său și a plecat în trombă către casă.

Gigi Becali a „comis-o” în trafic

Zilele trecute, Gigi Becali nu a ținut cont de regulile de circulaţie, ignorând culoarea roșie a semaforului. Milionarul a depășit prima mașină care aștepta la semafor și a trecut pe un „roșu” intersecția. Norocul lui a fost că în zonă nu se afla vreun echipaj de la Poliţia Rutieră. Înainte de a intra pe proprietatea lui din Pipera, Gigi Becali a virat la stânga peste linia dublă continuă!