Gigi Becali: Batem pe Twentas, pac la preşedinte, cu decoraţiuni!

Patronul Stelei promite că va întări echipa în iarnă cu trei-patru jucători de valoare şi are încredere că roş-albaştrii vor elimina pe Twente.

RomaniaTV.net
16 dec. 2011, 12:37
Gigi Becali: Batem pe Twentas, pac la preşedinte, cu decoraţiuni!

Gigi Becali a trăit cu sufletul la gură momentul tragerii la sorţi a partidelor din şaisprezecimile de finală ale Ligii Europa. Când a aflat adversarul, Twente Enschede, patronului Stelei i-a mai venit inima la lot. „Am avut noroc. Pentru că am mai jucat cu Twente, este o echipă pe care am mai bătut-o. Am mare încredere că ne calificăm, pentru că vom face 3-4 transferuri. Vreau să construiesc o echipă puternică. Tot timpul am ţintit departe, ca să pot să-mi ating ţinta. Da, ne gândim la finală! Da, eu ştiu că e greu dar le spun jucătorilor: sunteţi mai puternici ca ei, mergeţi şi luaţi ce-i al vostru!„.

El s-a referit şi la ultimul meci din campionat, cu Voinţa Sibiu: „Am văzut un film şi mi-a plăcut mult o replică a sultanului: Chiar dacă vă luptaţi cu o furnică, să vă luoptaţi ca şi cum aţi avea în faţă un leu. Aşa le spun şi jucătorilor! Chiar dacă e un adversar mic, să se lupte ca şi cu un leu!„.

Gigi Becali a creionat şi un scenariu, în stilu-i prorpiu: „Batem pe Twentas, pac în Piaţa Universităţii, pac la preşedinte, cu decoraţiuni. Dacă batem şi pe Schalke în sferturi, ajungem în semifinale. Consideraţi că suntem deja în sferturi. Eu nu vă promit nimic, dar aşa cred că se va întâmpla”