Gigi Becali, bun de plată după acuzaţiile la adresa lui Paszkany. Vezi cu cât a fost amendat

Înainte de încheierea ediţiei trecute de campionat, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, l-a acuzat în repetate rânduri pe patronul grupării CFR Cluj, Arpad Paszkany, că încearcă să obţină un nou titlu cu ajutorul arbitrilor. Paszkany l-a reclamat pe Becali la Comisia de Disciplină, pentru declaraţii calomnioase, iar acum finanţatorul din Ghencea trebuie să achite "nota de plată".

RomaniaTV.net
25 iul. 2012, 08:19
Gigi Becali, bun de plată după acuzaţiile la adresa lui Paszkany. Vezi cu cât a fost amendat

Comisia de Disciplină a LPF l-a amendat pe Gigi Becali cu suma de 13.600 de lei, pentru declaraţii calomnioase la adresa lui Arpad Paszkany. Decizia poate fi atacată cu recurs.

Tot în şedinţa de marţi a Comisiei de Disciplină s-a decis ca fotbaliştii care au primit cartonaşe roşii în prima etapă a ediţiei 2012/2013 a Ligii I, Iasmin Latovlevici (Steaua), Valentin Creţu (Concordia Chiajna) şi Erico Constantino da Silva („U” Cluj), să fie suspendaţi o etapă şi amendaţi cu câte 740 de lei.

Zilele trecute, Gigi Becali a mai primit o veste proastă, după ce TAS a decis că FC Steaua trebuie să plătească 800.000 de euro grupării FCM Bacău, în litigiul privind transferul fundaşului Eugen Baciu.