Gigi Becali, cadou de 100.000 de euro pentru Nicolae Dică: „I-am vândut mai ieftin un teren”

FCSB a anunţat, marţi, pe Facebook, că noul tehnician al echipei este Nicolae Dică, aflat la al doilea mandat de antrenor principal al formaţiei bucureştene. Becali a dezvăluit şi cum l-a convins pe Dică să revină "la bileţele".

27 iul. 2022, 17:45
Gigi Becali, cadou de 100.000 de euro pentru Nicolae Dică: „I-am vândut mai ieftin un teren”

Recent reinstalat ca antrenor la FCSB, Nicolae Dică a dezvăluit că va fi plătit doar dacă va avea rezultate. Totuși, antrenorul a primit deja un cadou din partea lui Gigi Becali. Acesta susține că i-a vândut mai ieftin un teren pe care îl deținea.

„Am rămas în relații de prietenie cu Dică. I-am dat un teren mai ieftin cu 100.000 de euro. Terenul făcea 300.000, i l-am dat cu 200.000, i-am făcut reducere.Deci am rămas în relații de mare prietenie cu el, nu că, vezi dom’ne, m-aș fi certat cu el. Nu, am fost în relații foarte prietenoase, iar oamenii pot oricând să colaboreze dacă sunt prieteni”, a afirmat latifundiarul la Pro Arena.

Gigi Becali, desfiinţat în presa din Ungaria după ce l-a atacat pe Viktor Orban. „Agresiv și xenofob!”
Gigi Becali a declarat că Dică va fi plătit la FCSB doar sub forma unor bonusuri de performanță, iar antrenorul a confirmat această variantă.

‘Eu sunt un om care nu a pus pe primul plan banii. Deci e aşa cum a spus patronul (n.r. – că nu are salariu şi e plătit la obiective). E important să câştigăm la obiective’, a declarat Dică.

Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a condus deja primul antrenament şi va reveni pe bancă la meciul cu FC Saburtalo, de joi, din preliminariile UEFA Europa Conference League. De asemenea, acesta va participa miercuri, începând cu ora 12:30, la prima conferinţă de presă din postura de antrenor al FCSB.

Gigi Becali l-a vândut pe Florin Tănase în China. „Eu iau trei milioane, el va avea un milion salariu”

Clubul nostru îi urează Bun Venit şi să aibă cel puţin aceleaşi rezultate din primul mandat, în care a obţinut cea mai rapidă calificare în primăvara europeană din istoria clubului!”, este mesajul postat pe Facebook de FCSB.

Noul antrenor al FCSB, Nicolae Dică, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu Saburtalo, din manşa secundă a turului doi preliminar al Conference League, este extrem de important. El a confirmat că nu va avea salariu, dar va avea clauză de reziliere.

„Am venit înaintea unui joc foarte important pentru echipă şi club şi sper să începem cu dreptul. Am avut o discuţie cu patronul echipei, de a-mi da libertate şi a-mi pune ideile în aplicare. Pentru mine ca antrenor, banii sunt pe ultimul loc. În general, când un antrenor de la FCSB pleacă, să fiu sunat. M-a sunat luni dimineaţă şi am discutat până seara târziu. Eu comunic, ascult ideile celor din jur şi apoi fac ce cred eu. Salariu nu există, dar clauză de reziliere există. Nu aş fi avut nicio problemă în a lucra cu Florin Tănase. Ştiam de luni că Tănase va pleca, aseară am aflat că va pleca de astăzi, pierdem un jucător important, asta este viaţa, voi încerca cu ce avem la dispoziţie să reuşim mâine să ne calificăm. Am vorbit despre anumiţi jucători cu patronul, cu MM Stoica. Vom face totul să intrăm în grupe, este bine şi pentru club şi pentru fotbalul românesc. Cu Saburtalo trebuie să fim o echipă, să dăm totul pe teren. Eu am nevoie de un grup, nu de individualităţi”, a declarat Dică.

Meciul FCSB – Saburtalo, din manşa secundă a turului doi preliminar al Conference League, va avea loc, joi, de la ora 20.30, pe Arena Naţională.