Gigi Becali, desfiinţat în presa din Ungaria după ce l-a atacat pe Viktor Orban. „Agresiv și xenofob!”

Presa din Ungaria a reacţionat dur la adresa lui Gigi Becali după ce acesta l-a atacat pe premierul maghiar Viktor Orban și a vorbit despre investițiile făcute de guvernul de la Budapesta la Sepsi.

27 iul. 2022, 08:12
Gigi Becali, desfiinţat în presa din Ungaria după ce l-a atacat pe Viktor Orban. „Agresiv și xenofob!”
Gigi Becali, desfiinţat în presa din Ungaria după ce l-a atacat pe Viktor Orban

Gigi Becali, desfiinţat în presa din Ungaria după ce l-a atacat pe Viktor Orban. Patronul celor de la FCSB a spus că are de gând să investească din nou în fotbal dacă Sepsi, club care a beneficiat de ajutor financiar de la guvernul maghiar, va avea performanțe în Liga 1. În plus, a avut cuvinte dure la adresa premierului Viktor Orban.

Gigi Becali a pus tunurile pe premierul maghiar Viktor Orban: „Îi dau în cap! Pac!”. Patronul FCSB a recitat din Scrisoarea a III-a!

„În timp ce Sepsi OSK se pregătește joi pentru manșa secundă a preliminariilor Conference League împotriva Olimpija Ljubljana, echipa susținută de guvernul maghiar a devenit subiectul principal al conferinței de presă de prezentare a noului antrenor al FCSB, Nicolae Dică.  Pentru că Gigi Becali, patronul zgomotos al clubului din București, practic a amenințat clubul din Sfântul Gheorghe. După două înfrângeri în câteva zile (0-1 cu Saburtalo și 0-2 cu Rapid), Becali, care își schimbă des opiniile, a vorbit despre ieșirea sa din fotbal. Marți, însă, într-un cu totul alt ton, într-un stil agresiv și xenofob, a anunțat că e gata să investească 10 milioane de euro pentru ca Sepsi să nu iasă campioană.  În acest sezon, echipa nu a câștigat niciun meci și a înscris doar un gol, și acela din penalty. În schimb, Sepsi a luat Supercupa României, a strâns patru puncte în primele două etape de campionat și a câștigat în Conference League, 3-1 cu Olimpija Ljubljana”, au scris jurnaliștii de la Nemzeti Sport.

Sepsi a învins, susţinută de Viktor Orban din tribună. Nedifuzat la tv, meciul din Conference League a fost transmis pe Youtube, cu comentariu în limba maghiară

„Dacă se ridică, investesc eu mai mulți bani. Nu-i las pe unguri să treacă peste FCSB. Ei, niciodată în viața lor, nu vor trece peste o echipă românească. Când va îndrăzni Orban să facă ceva, îi dau în cap. Pac, Sepsi jos! De ce?
Investesc bani. Nu o las pe Sepsi. La fotbal mai dau bani doar dacă Sepsi OSK o să ridice capul. Nu-i permit să ia campionatul în România. Trebuie să-l ținem la coadă pe Orban. O să vin la stadion doar dacă Sepsi OSK prinde viteză cu Orban. Vă promit că Sepsi OSK nu va ridica prea mult capul. Dacă Sepsi sau Csikszereda ridică un pic capul, investesc bani mulți”, a spus Gigi Becali la conferinţa de prezentare a lui Nicolae Dică.