Gigi Becali cere trei milioane de euro de la statul român, după procesul câştigat la CEDO. Ce altceva mai solicită acesta VIDEO

Gigi Becali anunță în exclusivitate la România TV planurile sale după procesul câștigat la CEDO și câți bani vrea înapoi. Becali dezvăluie și lucruri aflate în închisoare despre procurori și felul în care acționează anchetatorii.

15 iul. 2018, 15:34
Gigi Becali cere trei milioane de euro de la statul român, după procesul câştigat la CEDO. Ce altceva mai solicită acesta VIDEO

„Nu o să cer niciun fel de daune. Doar banii pe care i-am plătit eu, 800.000 euro prejudiciu, plus două milioane şi ceva de euro, penalităţi. Pe final, peste 7-8 luni de zile, o să cer un lucru care este normal. Eu zic că dacă un judecător cum e Livia Stanciu, care are patru condamnări la CEDO, tu, care ai încălcat drepturi constituţionale, cum să mai fii tu judecător la Curtea Constituţională. Cea mai mare nebunie în ţara româneasca asta e. Păi ce mai cauţi mă femeie, du-te mă acasă, ascunde-te într-o cămară şi nu mai ieşi!

În rest n-am nicio problemă cu procurorii, că procurorii dacă nu au susținere în câmpul tactic la judecători, ei nu mai fac abuzuri. Că zic așa, eu dacă fac un abuz, fac degeaba, că trece în minus în dreptul meu când este o achitare. Judecătorii sunt o problemă. Procurorii au nebunii, ei deja au mentalitate satanică. Ei se concurează, îmi spunea mie un procuror la pușcarie, care era cu mine acolo, că ei concurează pe ani de pușcarie dați. Se concurează în dosare și câți ani de pușcarie dau în dosare. Îți dai seamă ce mentalitate satanică?”, a spus Gigi Becali, la România TV.