Gigi Becali: „Cine moare, la cimitir. Cine trăieşte, mănâncă”

În România, starea de urgenţă expiră astăzi, 14 mai, iar Gigi Becali e nerăbdător să o vadă pe FCSB la treabă. Finanţatorul îşi bagă echipa în cantonament la Berceni şi prevede un restart al Ligii 1 mai rapid decât cel al autorităţilor.

14 mai 2020, 09:51
Gigi Becali: „Cine moare, la cimitir. Cine trăieşte, mănâncă”

8 martie 2020 este data ultimului meci oficial pe care l-a jucat FCSB. Atunci, pe un stadion „Naţional Arena” gol, echipa lui Bogdan Argeş Vintilă a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 4-1. 

Deşi autorităţile prevăd restartul campionatului la jumătatea lunii iunie, Gigi Becali e convins că se poate juca fotbal în România chiar şi mai devreme. Pe locul 2 în play-off, la patru puncte de prima poziţie, FCSB va juca în etapa a treia chiar împotriva liderului CFR Cluj.

„La început, acum, nu e chiar normalitate, pentru că fotbalul trebuie să se joace cu spectatori, de aceea sunt făcute stadioanele. Nu e normalitate. Numai că la început aşa trebuie să fie.

acă se întâmplă să fie mai multe cazuri, e posibil, că s-a spus că virusul acesta trăim cu el. E posibil să vină mai multe cazuri, dar acum suntem pregătiţi. De acum încolo nu mai avem nevoie de urgenţă. Gata! De acum încolo, cine se îmbolnăveşte hai la spital cu el, cine moare la cimitir şi cine trăieşte mănâncă şi îşi trăieşte viaţa, joacă fotbal, lucrează.

Părerea mea e că pe maxim 5 iunie ar trebui să înceapă meciurile. Avem trei săptămâni de pregătire, cu ce s-au mai pregătit că sunt profesionişti, părerea mea e că ne ajunge”, a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.


loading...
Partenerii noștri