Gigi Becali construiește o nouă mănăstire și interzice accesul femeilor. „Aici nici animalele nu vor fi de sex feminin”

Gigi Becali a cumpărat un teren de 30 de hectare în localitatea Olănești, județul Vâlcea, pentru a construi o mănăstire. "Proprietate privată! Accesul interzis femeilor!", scrie pe drumul de acces către terenul patronului de la FCSB.

15 oct. 2021, 21:46
Gigi Becali construiește o nouă mănăstire și interzice accesul femeilor. „Aici nici animalele nu vor fi de sex feminin”

Gigi Becali construiește o nouă mănăstire și interzice accesul femeilor. Patronul FCSB spune că vor fi de fapt două mănăstiri, una pentru maici și una pentru călugări, construite la câțiva kilometri distanță. „Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații”, a declarat Gigi Becali pentru Libertatea.

Gigi Becali construiește o nouă mănăstire și interzice accesul femeilor

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin”, a explicat patronul FCSB. „Sigur, turiștii bărbați la călugări, femeile la maici”, a mai spus Gigi Becali.

Iată când se va călugări Gigi Becali. Acesta este momentul în care latifundiarul va începe noua viață: E marele meu vis!

Biserica viitoarei mănăstiri pentru călugări a fost deja construită. Sorin Vasilache, primarul din Olănești, susţine că nu știa nimic despre asta, în condițiile în care Planul Urbanistic Zonal nu a ajuns încă pe masa consilierilor locali! Mai mult, preotul Emilian Groșenoiu, care slujește în localitatea Olănești, a spus și el că nu are cunoștință de planurile lui Gigi Becali şi s-a arătat însă contrariat de apariția panoului care anunță accesul interzis pentru femei.

„Nici Dumnezeu nu a fost misogin, din contră, a avut femeile lângă El. Femeile sunt păcătoase? Fals! Biserica e o instituţie publică până la urmă. Dacă faci o instituţie publică, nu poţi să îngrădeşti cuiva accesul. Acolo intră oricine, şi cel păcătos şi cel drept. Cum să scoţi femeia din biserică în secolul 21?”, a spus preotul Emilian Groșenoiu pentru Indiscret.