Gigi Becali: Criminalilor, uite cum le mor părinţii! ANP e vinovată de moartea tatălui lui Dan Diaconescu

Gigi Becali a vorbit la România TV despre permisia obţinută de Dan Diaconescu pentru a participa la înmormântarea tatălui său, patronul Stelei criticând conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) că nu i-a dat până acum dreptul să iasă să-şi viziteze familia.

13 apr. 2016, 09:44
Gigi Becali: Criminalilor, uite cum le mor părinţii! ANP e vinovată de moartea tatălui lui Dan Diaconescu

Îl consider pe Dan Diaconescu un apropiat şi un prieten al meu. Mi s-a spus că-i dă drumul cu escortă. Conform legii are voie 15 zile, dar nu mai mult de o zi. O să-l sun, e greu, e foarte departe… Vreau să-l văd înainte să intre în puşcărie. Îl aştept în faţa puşcăriei să-l îmbrăţişez, că-mi este prieten drag şi om curat şi adevărat. Îi transmit că îl iubesc, că e frate în Hristos cu mine„, a spus Gigi Becali, la România TV.

Totodată, patronul Stelei s-a declarat revoltat faţă de sistemul penitenciar din România. „Taică-său a murit din cauză că nu i-au dat voie criminalii să vină acasă, să-l vadă. De 15 ori trebuia să vină acasă până acum, i-au dat voie o singură dată, acum. Băi criminalilor, uite cum le mor părinţii! ANP-ul este criminal. Am făcut plângere penală, neacordarea învoirii este crimă împotriva umanităţii, ăştia din ANP trebuie condamnaţi pentru nerespectarea legii„, a mai spus Gigi Becali.